Πώς είναι το νέο σπίτι του Γιάννη Λάτσιου;

Η αποκάλυψη στο ρεπορτάζ- έκπληξη...

Πώς είναι το νέο σπίτι του Γιάννη Λάτσιου;

«Ο Γιάννης Λάτσιος έχει πολύ γούστο, υψηλή αισθητική και σπάνιο μάτι. Μπορεί να του δώσεις πενήντα διαφορετικές επιλογές και το μάτι του θα πάει αμέσως σε αυτό που αξίζει και αυτό που μετράει», δήλωσε ο Σπύρος Σούλης, που αποκάλυψε πώς είναι το καινούριο σπίτι του Γιάννη Λάτσιου.

«Θα πώ απλά ότι είναι μίνιμαλ και έχει χιλιάδες βιβλία, τα οποία έχει διαβάσει και δεν τα έχει μόνον ως ντεκόρ», δήλωσε για το σπίτι του. Άλλωστε, όλοι θυμούνται τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν από λίγο καιρό σε γνωστό εμπορικό κέντρο, στις οποίες διακρίνονταν οι δύο άνδρες να διαλέγουν αντικείμενα για το νέο σπίτι του διευθυντή προγράμματος του Ant1. Μόλις λίγο καιρό μετά την δήλωση του κου Λάτσιου ότι στο νέο του σπίτι έχει απλά και μόνον μία… καφετιέρα, όπως είχε πει (φυσικά χαριτολογώντας).

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Με το δεξί» έχει τα καλύτερα να πει για τον διευθυντή του και - όπως εξελίσσεται - καλό του φίλο:

«Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι σοβαρός, αλλά όχι σοβαροφανής. Έχει απίστευτο χιούμορ, είναι πολύ ευχάριστος στην παρέα και έχει άποψη για τα πάντα γύρω του. Είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, με ιδιαίτερη ευφυϊα και ταυτόχρονα είναι από τα πιο ντόμπρα άτομα που έχω γνωρίσει.

Ο Γιάννης Λάτσιος είναι η ψυχή του πάρτι, όταν βρίσκεται σε πάρτι και ταυτόχρονα είναι και η ψυχή της δουλειάς όταν εργάζεται. Είναι φοβερός τύπος. Είναι άψογος στις διαπροσωπικές του σχέσεις, επαγγελματίας όταν πρέπει, χαβαλές όταν πρέπει, με φοβερή άποψη και γνώση σε όλους τους τομείς».

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top