Ποιοι πήραν πρόσκληση για τον γάμο του William και της Kate Middleton

Κωνσταντίνος και Σοφία ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους

Χρησιμοποίησαν το facebook και το twitter για να ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους.

Ωστόσο, η βασιλική οικογένεια εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να γνωστοποιήσει όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον επερχόμενο γάμο, που αναμένεται να αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς στην Μεγάλη Βρετανία και όχι μόνο.

Ήδη, η οικογένεια άρχισε να αποστέλλει fax στους πρώτους από τους 1800 προσκεκ��ημένους της γαμήλιας τελετής, με την υπενθύμιση «save the date», δηλαδή «κρατείστε την ημερομηνία». Πρόκειται για μια εξαιρετικά συνηθισμένη πρακτική την οποία ακολουθούν κάποιες οικογένειες και δη βασιλικές, σύμφωνα με την οποία, το ζευγάρι που παντρεύεται στέλνει ένα απλό fax, ζητώντας από τους προσκεκλημένους να μην κανονίσουν τίποτε άλλο την συγκεκριμένη ημερομηνία και να προετοιμαστούν μόνο για αυτό το γεγονός.

Συγκεκριμένα, στο fax που έλαβαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι, αναγράφεται: «Παρακαλούμε κρατείστε την ημερομηνία 29 Απριλίου 2011 για τον γάμο της Δεσποινίδος Catherine Middleton και της Αυτού Μεγαλειότητος, του Πρίγκιπα William της Ουαλίας. Westminster Abbey, London. Θα ακολουθήσει προσκλητήριο».

Αυτό βέβαια γίνεται έναν μήνα πριν από την αποστολή των κανονικών προσκλήσεων που θα λάβουν οι καλεσμένοι. Και μην νομίζετε ότι θα λάβουν ένα οποιοδήποτε προσκλητήριο, αλλά επιχρυσωμένη πρόσκληση παρακαλώ, στην οποία το κείμενο θα είναι χειρόγραφο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το προσκλητήριο θα έχει στο εξωτερικό του μέρος ένα σκίτσο του ζευγαριού, με τον William να έχει αγκαλιά την Kate. Μάλιστα, στο σημείο που τελειώνει το φόρεμά της, θα υπάρχει το σήμα της βρετανικής Μοναρχίας. Καμία σχέση δηλαδή με το αυστηρό, στεγνό και τυπικό προσκλητήριο του γάμου του Καρόλου και της Diana, που είχε αποσταλεί το καλοκαίρι του 1981 στους τότε καλεσμένους.

Αν και ο Elton John αποτέλεσε ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ως καλεσμένοι στον γάμο, εντούτοις ο τραγουδιστής δήλωσε ότι τελικά δεν θα παραστεί στον γάμο. Αντίθετα, από τα πρώτα ζευγάρια που θα παρ��στούν στο γεγονός αναμένεται να είναι ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας Παύλος, με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, καθώς ο William (μαζί με άλλους τέσσερις αναδόχους) έχει βαφτίσει ένα από τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, τον Κωνστα��τίνο Αλέξιο, 12 ετών σήμερα.

Οι φωτoγραφίες που εξασφάλισε το star.gr είναι από την βάπτιση του μικρού Κωνσταντίνου-Αλέξιου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονται επίσης η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, ενώ σύμφωνα με περιοδικό People, βέβαιον θεωρείται ότι εκτός από την τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, πρόσκληση θα λάβουν οι βασιλικές οικογένειες της Ισπανίας και της Δανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top