Τα «καρφιά» του Ουγγαρέζου στην Φουρέιρα

Κατά τα άλλα έγιναν όλοι φίλοι στο «Just Τhe 2 Of Us»...

Τα «καρφιά» του Ουγγαρέζου στην Φουρέιρα

Μπορεί μέχρι πρότινος να αγκαλιάζονταν και να φιλιούνταν τα βράδια της Κυριακής στο «Just The 2 Of Us», ωστόσο, μάλλον δεν έγιναν όλοι φίλοι όπως μας διαβεβαίωναν... Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε την επίθεση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Ελένη Φουρέιρα, με αφορμή την απουσία του από την απονομή του πλατινένιου δίσκου της;

Η πρωινή εκπομπή του Mega φιλοξένησε ρεπορτάζ από την απονομή, με δηλώσεις τόσο της Ελένης όσο, και των επώνυμων καλεσμένων της.

«Εσύ γιατί δεν πήγες;», ρώτησαν αμέσως μετά το βίντεο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και εκείνος βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει. «Μόνταρα μέχρι το βράδυ ένα θέμα που θα παίξει σήμερα», απάντησε.

Βέβαια, κάπου εκεί θυμήθηκε να πει και την... αλήθεια, όπως εξάλλου ομολόγησε.

«Η αλήθεια είναι, για να πω την αλήθεια, ότι δεν πήγα γιατί στο «Just» όσοι συμμετείχαμε πηγαίναμε σε πάρτι και η Ελένη δεν είχε έρθει ποτέ! Σε κανένα ποτέ!», είπε ο Δημήτρης και συνέχισε: «κι εγώ έκανα στο ραδιόφωνο κι άλλοι πήγαν και όλοι πηγαίναμε και ο Γιώργος Καπουτζίδης πρώτος από όλους και παντού. Η Ελένη δεν είχε έρθει».

Πες το μας έτσι βρε να καταλάβουμε το πόσο ωραία ατμόσφαιρα υπήρχε μεταξύ ορισμένων στο «Just The 2 Of Us»! Μπροστά στις κάμερες χαμογελάκια και φιλοφρονήσεις, αλλά μόλις έσβηναν τα φώτα... άστα να πάνε!

«Δεν ήταν προτεραιότητά μου», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Εκεί μάλλον τα έχασε ή συνειδητοποίησε τα «καρφιά» που πέταξε, οπότε αποφάσισε να... επιστρέψει στην πρώτη του δικαιολογία και είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα: «αντικειμενικά, δεν προλάβαινα, το ξέρεις, μιλήσαμε 10 το βράδυ».

Βέβαια, ο Λιάγκας δεν τον επιβεβαίωσε ποτέ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top