Σκηνοθέτης της Beyonce o Clint Eastwood

«Ένα αστέρι γεννιέται» στο Χόλυγουντ

Σκηνοθέτης της Beyonce o Clint Eastwood
Σε ρόλο ηθοποιού θα δούμε για δεύτερη φορά τη Beyonce που ετοιμάζεται να παίξει στο νέο remake της ταινίας «Ένα Αστέρι Γεννιέται», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Clint Eastwood.

Η είδηση όπως είναι φυσικό προκάλεσε αίσθηση στο Χόλυγουντ καθώς η 29χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα αναλάβει το ρόλο που είχε η Barbara Streisand το 1976, η Judy Garland το 1954, και η Janet Gaynor στην πρώτη ταινία του 1937.

Η επιλογή αυτή του Eastwood δεν είναι τυχαία αλλά ούτε και εμπορική. Άλλωστε ο ίδιος έχει βραβευτεί δυο φορές με Όσκαρ σκηνοθεσίας για το «Unforgiven» και το «Million Dollar Baby», ενώ η Beyonce με τη σειρά της, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τη συμμετοχή της στην ταινία «Dreamgirls», μια παραγωγή που τα πήγε πολύ καλά και στο Box Office.

Μέχρι στιγμής οι παραγωγοί δεν έχουν αποφασίσει ποιος άνδρας ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Beyonce. Αρχικά, είχε ακουστεί το όνομα του Russel Crowe, αλλά η συμφωνία ναυάγησε και τα υποψήφια ονόματα που «παίζουν» τώρα, είναι αυτά του Will Smith, του συζύγου της Beyonce Jay-Z, αλλά και του ράπερ P. Diddy.

Αν όλα πάνε καλά πάντως, τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί για το Φθινόπωρο, ενώ η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους το 2012.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top