«Μύρισε» καλοκαίρι στο Παρίσι

Εβδομάδα Μόδας με εντυπωσιακές δημιουργίες

«Μύρισε» καλοκαίρι στο Παρίσι
Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και η Πόλη του Φωτός πλημμύρισε από τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών και οίκων μόδας.

Την αρχή έκανε ο Giorgio Armani, που τα ρούχα του ήταν στην κυριολεξία εκτυφλωτικά! Εμπνευσμένα από το στιλ του Pierre Cardin της δεκαετίας του ΄60, τα ταγέρ και τα φορέματα που παρουσίασε ο Ιταλός σχεδιαστής απέπνεαν μια φουτουριστική διάθεση. Τα ασορτί καπέλα που φορούσαν τα μοντέλα κατέβαιναν χαμηλά στα μάτια τους. Μάλιστα, πολλές απ΄αυτές παραπάτησαν, ενώ άλλες για να γλυτώσουν τα ατυχήματα στην πασαρέλα, έβγαλαν τα τακούνια τους και περπάτησαν ξυπόλητες.

Νότα ρομαντισμού συνδυασμένη με την θηλυκότητα μιας άλλης εποχής λάνσαρε ο οίκος Christian Dior, με τα μοντέλα του να είναι βγαλμένα από τις σελίδες του παραμυθιού.

Τούλια, κεντημένα λουλούδια πάνω σε λεπτά υφάσματα και βραδινές τουαλέτες υψηλής ραπτικής παρουσίασε ο John Galliano, ενώ για τις γυναίκες που πρόκειται να ντυθούν νύφες την άνοιξη ή το καλοκαίρι, η πρόταση του γάλλου σχεδιαστή Αlexis Mabille είναι τα νυφικά από σατέν, οργάντζα και μετάξι, αλλά και βραδινές τουαλέτες κεντημένες με πολύτιμες πέτρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top