«Δεν έχω κατάθλιψη, είμαι μια χαρά»

Ποιο μοντέλο διαψεύδει τις φήμες ότι δεν είναι καλά;

«Δεν έχω κατάθλιψη, είμαι μια χαρά»

Οι φήμες ότι η νικήτρια του πρώτου Next Top model Σεράϊνα περνά κατάθλιψη δίνουν και παίρνουν. Οι συμπαίκτριές της δηλώνουν ότι το μοντέλο περνάει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της, εξαιτίας της δυσκολίας του επαγγέλματος, ωστόσο η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Η κατάθλιψη είναι κάτι πολύ λογικό για ένα μοντέλο. Ιδίως εάν κερδίσεις ένα ριάλιτι μοντέλων και αναζητήσεις την τύχη σου στο εξωτερικό. Και εάν νομίζεις ότι έξω θα βρεις τα ίδια με εδώ, τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πέσεις στα βαθιά», δ��λωσε η Ντένια, η οποία επίσης συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του Ant1. Είναι άγνωστο, βέβαια, εάν μπορεί να αποδείξει αυτό που λέει, ή το κάνει απλά για να δημιουργήσει... ντόρο.

Από την άλλη, το ίδιο το μοντέλο, που αμέσως μετά την νίκη του στο παιχνίδι, έφυγε για το Μιλάνο, διέψευσε κατηγορηματικά ότι περνά περίοδο κατάθλιψης. «Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Είχα πει – και αυτό πριν από λίγους μήνες – ότι όταν πήγα στο Αμβούργο και γενικά σε κάποιες φάσεις της ζωής μου, επειδή έμεινα πολύ στο εξωτερικό, έχω περάσει δύσκολα. Απλά ένιωθα λίγο μόνη. Όχι ότι είχα όμως κατάθλιψη», δήλωσε, τονίζοντας παράλληλα ότι και ερωτευμένη είναι και πολύ καλά περνάει.

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος από τις ημέρες που η μία «στόλιζε» την άλλη, μέσα στο σπίτι του Next Top Model, όμως η παράδοση καλά κρατεί . Η Ντένια ρίχνει τα βέλη της στην ερωτευμένη Σεράινα: «Για να πεις ότι πας έξω, ως μια κοπελίτσα, έτσι απλά στο άσχετο, πρέπει να είσαι πολύ τυχερή».

Φαρμάκι στάζει το στόμα της Ντένιας για την Σεράϊνα, όμως η τελευταία αδιαφορεί παντελώς για τα λεγόμενα της ξανθιάς wanna be super star της πασαρέλας. «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας, πόσο μάλλον η Ντένια», απαντάει η Σεράϊνα, λέγοντας ότι νιώθει εξαιρετικά που αυτό το διάστημα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου ζει και εργάζεται.

Η Ντένια πάλι ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Κωνσταντινούπολη, ακολουθώντας τα βήματα ενός άλλου μοντέλου, της Ιωάννας. Δύο συμπάθειες στο ίδιο μέρος; ..έχει να γίνει του τοπ μόντελ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top