Ακούστε το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου!

«Τραγουδάω για χωρισμένους, αλλά δεν είμαι», λέει ο Αντώνης

Ακούστε το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου!

Ένα ερωτικό, νοσταλγικό τραγούδι για χωρισμένους, για εκείνους που πονάνε και όσους βιώνουν την δική τους ερωτική απογοήτευση έγραψε ο Αντώνης Βαρδής. Και ο Αντώνης Ρέμος το ερμήνευσε μαζί του στην σκηνή, προτού καν το ηχογραφήσει.

Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε στην σκηνή το νέο κομμάτι που έγραψε για εκείνον ο Αντώνης Βαρδής, ενώ λίγα λεπτά πριν είχε πει στο κοινό του Διογένης studio: «Σας βλέπω πολύ πονεμένους γι’ αυτό κι εγώ αποφάσισα να σας φέρω τον ειδικό. Τον γιατρό». Τότε ανέβηκε ο Αντώνης Βαρδής, για να παρουσιάσουν από κοινού το νέο «έτσι ξαφνικά», όπως το αποκάλεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Το’ θελα πολύ να το τραγουδήσω αυτό το κομμάτι. Είναι ένα τραγούδι που το αγαπάω πάρα πάρα πολύ και πιστεύω ότι και ο κόσμος θα το αγαπήσει και θα τον συντροφεύσει για πολλά χρόνια. Για μένα είναι το καινούριο έτσι ξαφνικά», δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του Star ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «Είναι ένα τραγούδι που θεωρώ ότι σε ανθρώπους που βιώνουν μια δύσκολη στιγμή, ψυχολογική ή χωρισμού, θα το κουβαλάνε για πολύ καιρό στην πλάτη τους».

Για χωρισμένους είναι το νέο του τραγούδι, άρα όχι και για τον ίδιο. Ο Αντώνης απάντησε σε όλα. Ακόμη και στο ερώτημα εάν… χωρίζει. Μπούχτισε, όπως είπε, να διαβάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι ανήκει στο κλαμπ των χωρισμένων. «Δεν έχω χωρίσει. Για την ακρίβεια, εγώ διαβάζω τα δημοσιεύματα για να δω τι θα συμβεί στην ζωή μου», είπε.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Υβόννη Μπόσνιακ είχε μιλήσει αποκλειστικά στην κάμερα του Star, απαντώντας με… ερώτηση στο εάν μπορεί να θεωρείται χωρισμένη. «Μοιάζω για χωρισμένη;» Είχε αναρωτηθεί.

Πάντως, η Υβόννη ανέβηκε πριν από λίγο καιρό στην πασαρέλα φορώντας νυφικό. Με γαμπριάτικο κοστούμι εμφανίστηκε ο Αντώνης. Τους πάνε αυτά τα ρούχα. Λέτε να τους δούμε να τα φοράνε και στην πραγματικότητα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top