Σοκ στην Μενεγάκη: οι Έλληνες έχουν το μικρότερο μόριο στην Ευρώπη

Πώς μία έρευνα αναστάτωσε παρουσιάστρια και πάνελ

Σοκ στην Μενεγάκη: οι Έλληνες έχουν το μικρότερο μόριο στην Ευρώπη

Μία έρευνα ήταν αρκετή για να σοκάρει σήμερα την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και την υπόλοιπη παρέα του «Καφέ»: σύμφωνα με αυτήν, οι Έλληνες έχουν το μικρότερο μόριο στην Ευρώπη! Μάλιστα, η παρουσιάστρια εξεμάνη και απέδωσε τα αποτελέσματα σε... συνωμοσία των Γερμανών.

Σύμφωνα με την έρευνα Γερμανών επιστημόνων που παρουσίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, οι Γάλλοι έχουν το μεγαλύτερο με 15,45 εκατοστά, ενώ οι Έλληνες είναι τελευταίοι στην Ευρώπη, στην 25η θέση, με 12,18 εκατοστά.

«Ανοίξτε τα σύνορα, ανοίξτε τα σύνορα!», ήταν η πρώτη αντίδραση, με τον Νίκο Μουτσινά να τσιρίζει ωσάν γεροντοκόρη που έχασε κάθε ελπίδα να αποκατασταθεί.

Ατάραχη στην αρχή η Ελένη πήγε το σεξουαλικό σε... πολιτικό επίπεδο: «αυτοί οι Γερμανοί ευνοούν πάντα τους φίλους τους. Με την Γαλλία δεν τα έχουν έτσι, τάτσι μίτσι κότσι; Τώρα τους βγάλανε και σε αυτό πρώτους; Δεν με παρατάτε λέω εγώ!», είπε.

«Το μόριο μετρήθηκε λίγο πριν την πράξη», συνέχισε να λέει ο Γκουντάρας και ο Μουτσινάς ρώτησε αν ήταν έτοιμο για την πράξη και η Ελένη αν στον άνδρα άρεσε η κοπέλα με την οποία θα έκανε την πράξη... Ό,τι να ‘ναι δηλαδή!

Η οικοδέσποινα του «Καφέ», πάντως, έσπευσε να τεκμηριώσει την απορία της. «Εγώ νομίζω ότι άμα σ’ αρέσει πολύ το κορίτσι που έχεις απέναντί σου ή είσαι στην αρχή νομίζω... ως γυναίκα ομιλώ, δεν ξέρω, εσείς είστε οι άνδρες», είπε στο πάνελ, το οποίο είχε αναστατωθεί με τα εκατοστά που άκουγε και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποδείξει πως η έρευνα είναι λάθος και οι ίδιοι είναι πολύ παραπάνω από τα 12,18 εκατοστά.

Τα σχόλια, τα λεγόμενα και οι... ερωτήσεις που ακολούθησαν δεν περιγράφονται, ενώ ο Μουτσινάς ζήτησε από τον Γκουντάρα να του δείξει στο τραπέζι πόσο είναι το 12,18 για να καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε.

Η Ελένη, πάντως, είχε την τελευταία λέξη: «η διαφορά δεν ακούγεται μεγάλη. Δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά μεγάλη δεν ακούγεται», είπε.

Όπως σωστά της απάντησε το πάνελ, στο συγκεκριμένο θέμα η διαφορά δεν ακούγεται αλλά... βλέπεται! Λίγο το έχεις να είσαι 3,27 εκατοστά μικρότερος;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top