Πώς ρίχνει τους άντρες η Alessandra Ambrosio;

Κάντε κλικ και μάθετε ΕΝΑ-ΕΝΑ τα μυστικά της!

Πώς ρίχνει τους άντρες η Alessandra Ambrosio;
«Γυναίκες εκεί έξω που ψάχνετε για άνδρα να είστε σίγουρες για τον εαυτό σας, φορέστε ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε σέξι»! Αυτή είναι η συμβουλή που δίνει η σέξι Alessandra Ambrosio σε όσες γυναίκες είναι προς… αναζήτηση συντρόφου!

Μπορεί εκτός από supermodel να είναι ταυτόχρονα μαμά και σύζυγος, όμως η 29χρονη Βραζιλιάνα καλλονή όχι μόνο δεν χάνει τον ερωτισμό της αλλά αντιθέτως καταφένει και τον ενισχύει κάνοντας τον… ακατανίκητο!

Πως το κάνει αυτό; η ίδια αποκαλύπτει τα μυστικά της μέσω skype, ενώ δεν διστάζει να δώσει και συμβουλές για ένα επιτυχημένο φλέρτ: «Το πρώτο πράγμα που θα έκανα για να αποπλανήσω έναν άνδρα, είναι να πιστεύω στον εαυτό μου… Να είμαι σίγουρη…» λέει η Ambrosio, θεωρώντας πως η αυτοπεποίθηση και η αίσθηση σιγουριάς είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας.

«Κρατήστε το μυστήριο… Μην δείχνετε στους άνδρες τα πάντα…» είναι το αλατοπίπερο για μια επιτυχημένη σχέση σύμφωνα με την 29χρονη Alessandra που προτιμά τον άντρα να είναι «πολύ σίγουρος και να μην ζηλεύει».

Όσο για το τι θεωρεί η ίδια ως το outfit της επιτυχίας; «Αν ήταν χειμώνας θα φορούσα μαύρο και αν ήταν καλοκαίρι θα φόραγα σίγουρα άσπρο».

Αυτά τα «μυστικά» φαίνεται πως ακολουθεί και η ίδια κατά γράμμα, με αποτέλεσμα να γίνεται περιζήτητη από τα περισσότερα ανδρικά και γυναικεία περιοδικά.

Τον επόμενο μήνα πάντως, θα την απολαύσουμε να φιγουράρει στις σελίδες του ισπανικού Harper΄s Bazaar.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top