Η Βίκυ Καγιά παρουσιάστρια του Μadwalk

Το show θα «ανοίξει» η Τάμτα

Η Βίκυ Καγιά παρουσιάστρια του Μadwalk
Η Βίκυ Καγιά θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια του show Madwalk, ενώ το event θα ανοίξει με μια εντυπωσιακή εμφάνιση η Τάμτα. Το Madwalk, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η παρουσιάστρια, έσπευσε να ανακοινώσει το νέο μέσω του Twitter της, γράφοντας ενθουσιασμένη: «Ααα… να σας πω κιόλας επίσημα… θα παρουσιάσω το madwalk με την Τάμτα!!! Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ενθουσιασμένη!!! Fashion&music…Πρώτη φορά στην Ελλάδα!!!».


Το Madwalk είναι ένα εντυπωσιακό show που αποτελείται από 8 κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και 8 καλλιτέχνες: συνδυάζοντας μόδα και μουσική, κάθε τραγουδιστής κάνει live performance στη μέση της πασαρέλας, την ώρα που τα μοντέλα κάνουν catwalk.


«ζευγάρια» του Madwalk είναι οι: Deux Hommes & Γιώργος Μαζωνάκης,Mi-Ro & Onirama, Yiorgos Eleftheriades & Μύρωνας Στρατής ft. Ilia Darlin, Mary Katrantzou & Matisse, Celia Kritharioti Haute Couture &Σάκης Ρουβάς, Apostolos Mitropoulos & Έλενα Παπαρίζου, Orsalia Parthenis & Μέλισσες, Vrettos Vrettakos & Δέσποινα Βανδή.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top