Μουτσινάς-Ηλιάκη: Γιατί «κράζουν» τους συναδέλφους τους;

Ποια «πλήρωσε την νύφη» αυτή τη φορά...

Μουτσινάς-Ηλιάκη: Γιατί «κράζουν» τους συναδέλφους τους;

Mε το που είδε ο Μουτσινάς, τί φορούσε η Έλενα Παπαβασιλείου το πρωί, γούρλωσε τα μάτια του και αναρωτήθηκε: «Γιατί;»

Δεν άντεξε και το έτερο… ήμισυ από δίπλα και πέταξε την ατάκα φωτιά: «Καλέ γιατί έβαλε σακάκι;»

«Άλλαξε επάγγελμα;» συμπλήρωσε ο Μουτσινάς. Ηλιάκη: «Ειδήσεις; ‘Η πήγε αργά και δεν πρόλαβε να αλλάξει;»

«Το μαλλί δεν μου αρέσει καθόλου, δηλαδή η ρίζα είναι ένα και το αυτό με το μαύρο σακάκι… Δεν μου αρέσει τίποτα!», κατέληξε ο στιλίστας, μακιγιέρ και κομμωτής Νίκος Μουτσινάς.

Νότης Χριστοδούλου και Κατερίνα Καινούριου διαφώνησαν: «Διαφωνώ παιδιά, τα σακάκια με το λευκό φανελάκι είναι ξανά στην μόδα και δεν υπάρχουν μόνο για να μην κρυώνουμε, αλλά εάν θέλουμε, σηκώνουμε λίγο το μανικάκι και είναι τέλειο», είπε η Κατερίνα και ο Νότης συμφώνησε μαζί της.

Ο Μουτσινάς επέμεινε: «Συμφωνώ ότι το στιλάκι είναι πολύ ωραίο, αλλά θα το ήθελα αλλιώς. Άλλη σκιά, άλλα μαλλιά, άλλο τον Σπύρο δίπλα που μου έβαλε το οινοπνευματί, να κάνει… τι;»

Απαπά… καλέ τι στόμα είναι αυτό; Τι φαρμάκι στάζετε; Σκεφτείτε δηλαδή να δούλευε και σε άλλο κανάλι η κοπέλα ή να «έπαιζε» ανταγωνιστικά; Ποια ρίζα παιδιά; Για την ιστορία πάντως, να σας ενημερώσουμε ότι η ρίζα της κοπέλας μια χαρά ήταν.

Από την άλλη, αναρωτιόμαστε και μεις… Πώς θα κάνουν ντόρο; Πώς θα ακουστούν; Δεν είχε περάσει μισάωρο που «απέναντί» τους η Ζήνα Κουτσελίνη έλεγε τα… ακατάληπτα στο Super Star: «Τόσο ο Νίκος όσο και η Μαρία είναι δυο ταλαντούχα πρόσωπα που στον alpha όμως είναι αδιάφορα». Και συνέχισε, επικεντρώνοντας στο Νίκο Μουτσινά, λέγοντας: «Ο Νίκος είναι playmaker. Όρθιος ο Νίκος, είναι λίγος, δε λέει τίποτα. Πρέπει να είναι καθιστός. Έπρεπε να έχει σωστούς συμβούλους δίπλα του για να μεγαλουργήσει, γιατί έχει μεγάλο ταλέντο. Ο Νίκος, δυστυχώς στα χρόνια χάθηκε», είπε η πρώην διευθύντρια ψυχαγωγίας της Κάντζας.

Τι να σας πούμε… από ψυχαγωγία, άλλο τίποτα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top