Το νέο videoclip της Britney Spears

Για το τραγ��ύδι «Hold it Against Me»

Το νέο videoclip της Britney Spears
Η Britney Spears επέστεψε δυναμικά. Μετά την μεγάλη επιτυχία του νέου της hit «Hold It Against Me» που «σκαρφάλωσε» στην κορυφή των charts με το που κυκλοφόρησε, η 29χρονη σταρ ετοιμάζει και το ομώνυμο video clip.
Μάλιστα, φρόντισε να ενημερώσει τους εκατομμύρια θαυμαστές της μέσω Twitter, «ανεβάζοντας» μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του νέου της video clip.

«Νομίζω ότι αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα video που έχω κάνει ποτέ» έγραψε η Britney στο Twitter και συνέχισε: «είναι τόσο απίστευτη εμπειρία».

Για όσους ανυπομονείτε να δείτε ολόκληρο το video clip δεν χρειάζεται παρά να περιμένετε λίγο ακόμα. Το λέει και η Britney άλλωστε: «Το video έρχεται σύντομα!». Σε σκηνοθεσία του Jonas Akerlund -που έχει επίσης δουλέψει με stars όπως η Madonna, η Lady Gaga και η Christina Aguilera-, τα αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό!
Το «Hold It Against Me» βρέθηκε κατευθείαν στο Νο1 της Αμερικής και σε άλλες 19 χώρες, ενώ πούλησε 411.000 digital singles στην Αμερική, μέσα σε μόλις μια εβδομάδα από την αποκλειστική του κυκλοφορία στο iTunes.Οι πωλήσεις αυτές στο διάστημα μιας εβδομάδας, είναι οι μεγαλύτερες από γυναίκα τραγουδίστρια. Σύμφωνα μάλιστα με το Billboard, η Britney είναι η 2η καλλιτέχνης στην ιστορία των charts που δυο της τραγούδια κάνουν ντεμπούτο στο Νο1, ισοφαρίζοντας έτσι τη Mariah Carey.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top