Ελένη Μενεγάκη: «Αμα είσαι ερωτευμένος, παντού ωραία είναι...»

Εκείνη εκδηλώνεται, αλλά οι υπόλοιποι... «πέρα βρέχει»

Ελένη Μενεγάκη: «Αμα είσαι ερωτευμένος, παντού ωραία είναι...»

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί εκδηλώνει τον έρωτά της η Ελένη. Και γιατί να τον κρύψει; Έχει κάτι που θα έπρεπε να κρατήσει για τον εαυτό της και να μην το μοιραστεί με το κοινό; Όχι βέβαια…

Το πρωί της Δευτέρας, το θέμα συζήτησης του Καφέ ήταν η Natalie Portman και η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Ο καλός φίλος και συνεργάτης της Ελένης που προλόγισε το θέμα φρόντισε να προϊδ��άσει το κοινό για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει: «Η Portman μας μίλησε με εξαιρετικά λόγια για την Αθήνα, που ήλθε το καλοκαίρι, φαίνεται – τι να πώ κι εγώ πέρασε τόσο καλά – στο κέντρο της Αθήνας, που θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας!»

Εκείνη την ώρα που ο Θοδωρής εξέφραζε την απορία του που η ηθοποιός είχε περάσει τόσο καλά στην Αθήνα – και χωρίς να πει κουβέντα για έρωτα ή αγάπη – η Ελένη είπε αυτό που σκεφτόταν: «Άμα είσαι ερωτευμένος, παντού περνάς καλά Θοδωρή μου», πετάχτηκε η Ελένη.

Και ποιος μίλησε για έρωτα; Ο Θοδωρής είπε πόσο καλά πέρασε η Portman στην Ελλάδα και αναρωτιόταν το γιατί. Δεν είπε ότι την ίδια περίοδο η Portman ήταν ερωτευμένη. Αχ Ελένη, αχ Ελένη!

Το ζήτημα όμως δεν ήταν μόνο εκεί, αλλά ένα παραπάνω που η Ελένη εμ το είπε, εμ δεν πήρε και απάντηση από κανέναν! Από την μία η Κατερίνα Λέχου, που δεν έβγαζε κιχ, από την άλλη η Αση Μπήλιου που ακολουθούσε την τακτική Λέχου και το αποκορύφωμα ο Κουτσογιαννόπουλος, που συνέχισε ατάραχος την ανάλυση του περιεχομένου της συνέντευξης Portman.

Κοιτούσε από εδώ η Ελένη, κοιτούσε από κει, τίποτα. Απάντηση ουδεμία. Εψαχνε το απάγκιο της η ερωτευμένη παρουσιάστρια, αλλά οι «αναίσθητοι» οι συνεργάτες της ούτε που σκέφτηκαν να δώσουν απάντηση στο… θέμα της. Καλά δεν ντρέπονται; Τς, τς, τς... Πές τα εσύ Ελένη μας και μείς... μαζί σου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top