«Τον Γιώργο Λιάγκα...τον φοβάμαι!»

Ποια ηθοποιός αποκάλυψε τί νιώθει για τον παρουσιαστή;

«Τον Γιώργο Λιάγκα...τον φοβάμαι!»

Την αποκάλυψη ότι μέρος από το πρώτο επεισόδιο του Νησιού γυρίστηκε στο σπίτι της ίδιας της Βικτόρια Χισλοπ στο Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας έκανε η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου.

«Το σπίτι που χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο επεισόδιο είναι το σπίτι της ίδιας της συγγραφέως, ενώ το αυτοκίνητο που οδήγησα επίσης στο πρώτο επεισόδιο ανήκει στον σύζυγο της Χίσλοπ, Ιαν Χίσλοπ. Μάλιστα, ο σύζυγός της συμμετείχε για λίγο στην σειρά και έπαιξε τον πατέρα μου, στο συγκεκριμένο επεισόδιο».

Η πρωταγωνίστρια από το Νησί, που υποδύθηκε το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά που ψάχνει τις ρίζες του στο ξεκίνημα της σειράς, ενώ παίζει και την μία από τις δύο αδελφές και κόρες της Κατερίνας Λέχου (σε μεγαλύτερη ηλικία) μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή και δη σε πρωινό, όπου παραδέχθηκε ότι… φοβάται τον Γιώργο Λιάγκα. «Την Φαίη την θεωρώ πιο γλυκιά. Εσένα, σε έχω ακούσει που κατά καιρούς τα χώνεις σε κάποιους στο ραδιόφωνο και σε … φοβάμαι λίγο, σε θεωρώ πιο σκληρό!».

Η νεαρή, αλλά πολλά υποσχόμενη ηθοποιός, η πρώτη δουλειά της οποίας ήταν στις Νύφες του Παντελή Βούλγαρη, αναφέρθηκε στις θεατρικές συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει στο μέλλον, λέγοντας ότι θα ήθελε πολύ να δουλέψει με τον Δημήτρη Μαυρίκιο, σε αντίθεση με τα τηλεοπτικά, που ήδη έχει εκπληρώσει πολλούς στόχους της.

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί στο Νησί δούλεψα με ανθρώπους που θαύμαζα και είναι εκπληκτικό συναίσθημα να ονειρεύεσαι να συνεργαστείς με κάποιους και μετά από λίγους μήνες να παίζεις την ίδια σκηνή μαζί τους».

Ο Στέλιος Μάϊνας ήταν κάτι σαν πατέρας μου, γιατί ήταν τόσο συμβουλευτικός και μου έμαθε τόσα πολλά που δεν μπορώ να τον δω διαφορετικά. Η δε Κατερίνα Λέχου έχει μία αρχοντική ομορφιά και συμπεριφορά την οποία απέδειξε σε κάθε της κίνηση, είπε η Ευγενία.

Όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε και για τα προσωπικά της, αλλά και για το εάν ονειρεύεται οικογένεια και παιδιά. «Γενικά εγώ βαριέμαι πολύ εύκολα. Κάποια στιγμή θα κάνω οικογένεια σίγουρα, όμως για παιδιά δεν το βλέπω ακόμη τόσο πιθανό, μάλλον γιατί κανείς μέχρι σήμερα δεν μου το έβγαλε. Τι να πώ; Μάλλον έχουν ξεχάσει να μου τοποθετήσουν βιολογικό ρολόϊ», απάντησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top