Αποκλειστικό: αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ουγγαρέζου!

Ποιά είναι η ψηλή μελαχρινή που «μάγεψε» τον παρουσιαστή;

Αποκλειστικό: αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ουγγαρέζου!

Θυμάστε που προ ημερών σας ενημερώσαμε για την ψηλή μελαχρινή που μπήκε στη ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και εθεάθησαν μαζί για σούσι στα Β.Π.; Το ζευγάρι έκανε και την επίσημη πρώτη του, καθώς διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο! «Είμαι ερωτευμένος και έχει αλλάξει η ζωή μου», δήλωσε στην κάμερα του Star ο παρουσιαστής.

Λεπτό δεν άφησε ο ένας το χέρι του άλλου και, πάλι καλά, που χειροκροτούσαν και δεν έπαθαν αγκύλωση στα δάχτυλα... Με λευκό φόρεμα, η σύντροφος του Ουγγαρέζου δεν σταμάτησε να χαμογελάει, ενώ εκείνος της τραγουδούσε και την κοιτούσε στα μάτια.

Στην ίδια παρέα ήταν και η παρτενέρ του Δημήτρη στο «Just The 2 Of Us», η Αμαρυλλίς, που παρακολούθησε με το ζευγάρι το πρόγραμμα στην «Ακτή Πειραιώς».

Μιλώντας αποκλειστικά στην «Πρωινή Μελέτη», ο Ουγγαρέζος δεν κρύφτηκε: «έχω προτίμηση στις μελαχρινές. Ελπίζω όλα να πάνε καλά τώρα που έχει αλλάξει η ζωή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι να το κάνεις Δημήτρη μας; Για τον έρωτά σου είχε φροντίσει να σε «καρφώσει» on air o Λιάγκας, όταν σε ρωτούσε επίμονα ποιά είναι αυτή που σου στέλνει sms την ώρα της εκπομπής...

Τι κάζο του έκαναν του Ουγγαρέζου στο «Πρωινό Mou» δεν λέγεται... «Είναι γεγονός! Ο Ουγγαρέζος ερωτεύτηκε! Βρήκε επιτέλους κοπέλα», είπε το πάνελ προλογίζοντας το βίντεο του Star με την έξοδο του ζευγαριού και άρχισαν τα χειροκροτήματα.

«Όμορφη, όμορφη... Και το χεράκι της πιάνει», «ααααα», «φιλιέστε εδώ;», «πες μας όλες τις λεπτομέρειες», ήταν μερικές μόνο από τις φράσεις που ακούστηκαν, ενώ ο παρουσιαστής είπε σε σοβαρό τόνο: «με μεγάλη παρέα βγήκαμε, είμαστε ακόμα στην αρχή και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Δεύτερη φορά βγήκαμε, προς Θεού».

Βέβαια, ούτε το όνομά της είπε, ούτε την ηλικία της...

Δεν βαριέσαι! Σε δουλειά να βρισκόμαστε, να έχουμε κάτι να λέμε για τον Ουγγαρέζο...

πρώτη ανάρτηση: 24-01-2010, 08:35

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top