Κόκκινα Χαλιά: «η Eurovision είναι επικίνδυνος διαγωνισμός»

Τι δήλωσε αποκλειστικά στο Star το υποψήφιο boy band

Κόκκινα Χαλιά: «η Eurovision είναι επικίνδυνος διαγωνισμός»

Έτοιμοι να πολεμήσουν κάθε αντιξοότητα δηλώνουν τα Κόκκινα Χαλιά, το συγκρότημα που είναι μεταξύ των 6 υποψηφίων για την εκπροσώπησή μας στην φετινή Eurovision! Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star, τα αγόρια υποστήριξαν πως το τραγούδι πρέπει να είναι εύπεπτο για να γίνει κατανοητό από τον καθένα, ενώ τους... ξέφυγαν κάποιες λεπτομέρειες!

«Μέσα σε ένα τρίλεπτο πρέπει να έχει κατανοήσει το κομμάτι όποιος το ακούει και γι’ αυτό πρέπει να είναι εύπεπτο», είπαν τα Κόκκινα Χαλιά, προσθέτοντας πως το τραγούδι που θα πουν θα έχει σίγουρα ξένο στίχο.

Κάπου εκεί τους... ξέφυγε και μια είδηση, αφού μαρτύρησαν ότι ο παραγωγός του τραγουδιού τους έχει έρθει από την Σουηδία!

Όπως είπαν τα 4 μέλη του συγκροτήματος, η σκηνική τους παρουσία θα έχει να κάνει με την μπάντα και δεν θα έχει χορευτικά. «Άλλωστε, δεν τα πάει κανείς μας καλά με τον χορό», πρόσθεσαν.

«Η Eurovision είναι επικίνδυνος διαγωνισμός και γι’ αυτό το κομμάτι θέλει προσοχή», είπαν στο κλείσιμο της αποκλειστικής συνέντευξης τα Κόκκινα Χαλιά, που υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top