Πλούταρχος: «με πέντε παιδιά στο σπίτι, γίνεται της Κορέας»

Η καθημερινότητα του πολύτεκνου, η Eurovision και το νέο cd

Πλούταρχος: «με πέντε παιδιά στο σπίτι, γίνεται της Κορέας»

«Μπορεί να είμαι ο μόνος καλλιτέχνης στην Ευρώπη με πέντε παιδιά με την ίδια γυναίκα», δηλώνει ο Γιάννης Πλούταρχος και περιγράφει την καθημερινότητα ενός πολύτεκνου με μια φράση γλαφυρή: «γίνεται της Κορέας»! Παράλληλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την Eurovision, την κρίση στην νύχτα και την συνεργασία που ετοιμάζει με τον Αλ Μπάνο.

Το «καλύτερο παιδί» της δισκογραφίας μίλησε στο ένθετο «Όλα» για την καθημερινή του ζωή: «με πέντε παιδιά στο σπίτι, γίνεται... της Κορέας! Βγαίνουν από παντού, αλλά αυτό μου δίνει θετική ενέργεια. Όταν μπαίνω στο σπίτι ό,τι πρόβλημα κι αν έχω εξαφανίζεται», αναφέρει. Για... έκτο παιδί, πάντως, ο Γιάννης δεν το συζητάει, ενώ χαρακτηρίζει την γυναίκα του, Μαρία, «μεγάλο μάγκα».

Αν και δεν «καίγεται» να δει τα παιδιά του στην πίστα, δεν κρύβει πως η μεγάλη του κόρη, η 13χρονη Κατερίνα, κάνει κιθάρα και έχει καλή φωνή, ενώ έχει βάλει στόχο να σπουδάσει μουσική στο Εξωτερικό.

Ποιό, όμως, είναι το μυστικό του τραγουδιστή για την 23χρονη σχέση του; «Έλεγα ότι είναι οι κοινοί στόχοι, η κοινή πορεία, τα παιδιά, οι συμπληγάδες τ��ς ζωής... Αλλά δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Πιστεύω ότι είναι μια βαθιά αγάπη που έχω με την Μαρία», αναφέρει.

Κι αν στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζεται γίνεται χαμός, στην Eurovision δύσκολα θα τον δούμε! «Θα συμμετείχα μόνο αν υπήρχε ελληνικό τραγούδι. Αν ήταν μια ωραία ελληνική μπαλάντα θα το έκανα, αρκεί να μην ήταν ένα τραγούδι που θα ήταν βασισμένο σε σόου. Αν είναι να εμφανιστώ όπως είναι η Eurovision σήμερα, είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει».

«Στην κρίση δεν σταματάει η αγάπη του κόσμου», λέει ο Γιάννης και εξομολογείται πως το μεροκάματό του έπεσε στo μισό, όπως και όλα τα άλλα, προκειμένου να μπορεί ο κόσμος να διασκεδάσει σε προσιτές τιμές.

Στις 6 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το cd «Δύο φωνές μια ψυχή», στο οποίο ο τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις και την φωνή του με τον Ιταλό συνάδελφό του Αλ Μπάνο. «Δεν θέλω να κάνω διεθνή καριέρα. Επιθυμώ, όμως, να κάνω κάποιες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα στο διεθνές μουσικό στερέωμα. Σκοπεύω να προτείνω συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες του Εξωτερικού και, αν τα καταφέρω, θα είμαι πολύ ευτυχισμένος», σχολιάζει ο Γιάννης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top