Στ. Τσιμτσι��ή:”Θέλω το νυφικό μου ρομαντικό, παραμυθένιο”

Τι αποκαλύπτει για τον γάμο της

Στ. Τσιμτσιλή:”Θέλω το νυφικό μου ρομαντικό, παραμυθένιο”

Η παρουσιάστρια του «Πολύ Μπλα Μπλα» μίλησε στην εφημερίδα espresso για τον σύντροφο της αλλά και για τις προετοιμασίες του γάμου τους τον Ιούνιο.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Δεν θέλω να το μελετάω και να το πολυλέω, γιατί δεν θέλω να προκαλέσω την τύχη μου αλλά και τον Θεό», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ αποκάλυψε ότι έχει βρει μέσω διαδικτύου κάποια νυφικά που της αρέσουν.

« Θα ήθελα κάτι ρομαντικό, παραμυθένιο και παράλληλα συντηρητικό. Θα ήθελα να είναι νυφικό - νυφικό… Δεν θα ήθελα να θυμίζει φόρεμα ή ακόμα κάτι πολύ μοντέρνο. Έχω καιρό μπροστά μου».

Ο μελλοντικός της σύζυγος, ο Θέμης Σοφός, μάλλον σε άλλη τηλεοπτική ζώνη θα ήθελε να την απολαμβάνει. «Του Θέμη του αρέσει η εκπομπή όταν ασχολείται με πιο σοβαρά θέματα. Νομίζω πως κάποια στιγμή θέλει να με δει να λέω δελτίο ειδήσεων», είπε χαμογελώντας η Σταματίνα.

O γάμος τους θα γίνει τον Ιούνιο. «Δεν έχουμε κάνει πάρα πολλά. Δεδομένου ότι ο χώρος έχει κλείσει, και είναι το κτήμα Νάσιουτζικ, είμαστε χαλαροί», δήλωσε στη συνέντευξή της.

Δεν θέλησε πάντως να αποκαλύψει πώς της έκανε πρόταση γάμου. «Είναι ένας πολύ ρομαντικός, γλυκός άνθρωπος, ο οποίος θέλει η γυναίκα του να είναι ευτυχισμένη», αρκέστηκε να πει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top