Ορφέας Αυγουστίδης: «το κορίτσι μου είναι σκυλίτσα»

Τι αποκάλυψε για τα προσωπικά του ο ηθοποιός

Ορφέας Αυγουστίδης: «το κορίτσι μου είναι σκυλίτσα»

Το όνομα του θηλυκού που του έχει κλέψει την καρδιά αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Ορφέας Αυγουστίδης, προσθέτοντας πως δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά του παρά μόνο αν τον «τσακώσουν» σε έξοδό του με κάποια αιθέρια ύπαρξη.

«Το κορίτσι μου είναι σκυλίτσα», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, προσθέτοντας πως το όνομα του θηλυκού στο οποίο έχει δοθεί είναι... Μάρλα!

Φυσικά, ο Ορφέας αστειευόταν με τις ερωτήσεις για τα προσωπικά του, καθώς η Μάρλα είναι όντως σκυλίτσα όνομα και πράμα...

«Πάντα αισθάνομαι άβολα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν θα αρνηθώ τα γεγονότα, όταν δηλαδή είμαι με έναν άνθρωπο και μοιράζομαι την καθημερινότητά μου», συνέχισε ο ηθοποιός και αρνήθηκε πεισματικά να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις τόσο της παρουσιάστριας, όσο και των συνεργατών της.

Όπως είπε ο Ορφέας, η μοναδική περίπτωση για να απαντήσει στην ερώτηση αν έχει ή όχι σχέση είναι να τον δουν με κάποια συνοδό. «Αν δεν με είδατε, δεν μπορώ να πω τίποτα», πρόσθεσε και τάχθηκε κατά εκείνων που δημοσιοποιούν την προσωπική τους ζωή: «αυτούς που τους βλέπουν συχνά δεν είναι τυχαίο. Αν θες να προφυλαχτείς και να το κρατήσεις κρυφό, μπορείς», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top