Χατζηγιάννης - Ζέτα: Μένουν μαζί στη μεζονέτα του τραγουδιστή

Επιπλώνουν την ερωτική φωλιά τους

Χατζηγιάννης - Ζέτα: Μένουν μαζί στη μεζονέτα του τραγουδιστή

Σε κατάστημα επίπλων απαθανάτισε ο φακός της realnews, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ευδιάθετοι και οι δυο βγήκαν από το κατάστημα, φορώντας μαύρα γυαλιά και μαύρα ρούχα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο τραγουδιστής και η ηθοποιός ζουν κάτω από την ίδια στέγη στη μεζονέτα του Μιχάλη Χατζηγιάννη εδώ και ένα μήνα και θέλησαν να ανανεώσουν την επίπλωση του χώρου. Επισκέφθηκαν λοιπόν το κεντρικό κατάστημα επίπλων στον Άλιμο. Ο τραγουδιστής έχει αφήσει εν λευκώ τ�� διακόσμηση στη Ζέτα, καθώς εμπιστεύεται απόλυτα το γούστο της.

Το ζευγάρι έφτασε στο γνωστό κατάστημα στις 2:30 το μεσημέρι και ξόδεψαν αρκετό χρόνο στο χώρο της έκθεσης, προμηθεύτηκαν φυλλάδια και έκαναν τις παραγγελίες τους. Επισκέφθηκαν και τον πρώτο όροφο όπου υπάρχουν τα έπιπλα παιδικού δωματίου, καθώς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλει να κάνουν δώρα στα ανίψια του. Τα χρήματα που ξόδεψαν ξεπέρασαν τα 20.000 ευρώ και τα έπιπλα θα παραδοθούν σε περίπου ένα μήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι θέλει να «τεστάρει» τη σχέση και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις γιορτές δώρισε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στην αγαπημένη του χωρίς αυτό να σημαίνει αρραβώνα, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ενώ η Ζέτα δεν το αποχωρίζεται από το δάχτυλό της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζει πως και πως ένα ταξίδι σε εξωτικό προορισμό την άνοιξη, όταν θα έχουν περισσότερο χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Για την ώρα περιμένουν πώς και πως τα καινούρια έπιπλα και προσπαθούν να απολαύσουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top