Τα sexy εσώρουχα του Σάκη Ρουβά

Η καλοκαιρινή κολεξιόν του τραγουδιστή

Τα sexy εσώρουχα του Σάκη Ρουβά

Μετά τα ρούχα του Σάκη, έρχονται και τα εσώρουχα με την υπογραφή του τραγουδ��στή. Ο Σάκης Ρουβάς, όπως κάθε σχεδιαστής που σέβεται τον εαυτό του και το κοινό του, ετοιμάζει την κολεξιόν Άνοιξη- Καλοκαίρι. Στα κομμάτια της νέας συλλογής συμπεριλαμβάνονται σέξι εσώρουχα και μαγιό.

Ο τραγουδιστής-παρουσιαστής-σχεδιαστής έχει πάρει σοβαρά και αυτό τον ρόλο και θέλει να ικανοποιήσει τα γούστα των πελατών. Τα σχέδια της συλλογής χαρακτηρίζονται από κομψότητα, απλότητα, είναι μοντέρνα και σέξι.

«Ο Σάκης είναι πολύπλευρο ταλέντο και ως σχεδιαστής έχει να δώσει πολλά. Μαζί με ένα ικανό επιτελείο συνεργατών, που αποτελείται από designers και stylists, υπόσχεται και αυτή τη φορά να καταπλήξει τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του που χρόνια τώρα τον ακολουθούν πιστά σε ό,τι κάνει» δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» στενός του συνεργάτης.

Τα εσώρουχα και τα μαγιό αναμένεται να έχουν την ίδια επιτυχία με τα ρούχα και όπως λέγεται, το καλοκαίρι θα δούμε πολλούς και πολλές να εντυπωσιάζουν με την βοήθεια του Sakis, τόσο στις παραλίες όσο και στις πιο… προσωπικές στιγμές!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top