Τραγούδι του Καρατζαφέρη θα κυκλοφορήσει η Μπεκατώρου!

Πιάνει για τα καλά μικρόφωνο μετά το «Just Τhe 2 Of Us»

Τραγούδι του Καρατζαφέρη θα κυκλοφορήσει η Μπεκατώρου!

Στο στούντιο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μαρία Μπεκατώρου! Και δεν εννοούμε το πλατό της δικής της ή κάποιας άλλης εκπομπής, αλλά το στούντιο ηχογράφησης, αφού θα κυκλοφορήσει τραγούδι γραμμένο από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ -και παραλίγο πεθερό της- Γιώργο Καρατζαφέρη!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει γράψει ένα τραγούδι για την κατάσταση της Ελλάδας και μιας και το... αηδόνι ήταν κάτω από την μύτη του, είπε να το αξιοποιήσει. Βέβαια, χρειάστηκε να μεσολαβήσει το «Just The 2 Of Us» για να καταλάβει πως η Μαρία Μπεκατώρου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την δουλειά...

Μιλώντας αποκλειστικά στο Star, η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΛΑΟΣ, Κατερίνα Κοκκίνου, επιβεβαίωσε την ύπαρξη του τραγουδιού: «Έχει εθνικό, πολιτικό αλλά και κοινωνικό μήνυμα λόγω της κρίσης που διέρχεται η χωρά μας αύτη την περίοδο... Έγραψε αυτό το τραγούδι ούτως ώστε να προτρέψει όλους τους Έλληνες να αγοράζουν ελληνικά προϊόντα για να τονωθεί και να ενισχυθεί λίγο η αγορά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες λένε πως την μουσική υπογράφει ο εμπνευστής μιας από τις πιο επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες, αυτή του «Σήμα Καμπάνα» της Cosmote.

«Η Μαρία Μπεκατωρου είναι το πρόσωπο των ημερών αύτη τη στιγμή, γι’ αυτό και επελέγη. Είναι κι άλλοι τραγουδιστές που ερμηνεύουν το συγκεκριμένο τραγούδι, αλλά η φωνή είναι της Μαρίας Μπεκατώρου. Είναι η βασική τραγουδίστρια η οποία το ερμηνεύει αυτές τις μέρες», πρόσθεσε η κα. Κοκκίνου.

Μάλιστα, επιβεβαιώνοντας ότι η -talk of the town- παρουσιάστρια βρίσκεται στο στούντιο αυτές τις ημέρες, η διευθύντρια του γραφείου του κ. Καρατζαφέρη προανήγγειλε πως το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top