Beyonce: αποκαλύπτει πότε έκανε πρώτη φορά σεξ

Μάθετε ποιος ήταν ο πρώτος της!

Beyonce: αποκαλύπτει πότε έκανε πρώτη φορά σεξ

Τώρα να την πιστέψουμε ή να μην την πιστέψουμε; Η εκρηκτική Beyonce ισχυρίζεται πως ήταν παρθένα μέχρι... που γνώρισε τον σύζυγό της, Jay-Z, ο οποίος ήταν και ο δεύτερος άνδρας που μπήκε στη ζωή της!

Μιλώντας σε βρετανικό περιοδικό, η σέξι τραγουδίστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει το πότε είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή, αλλά και την πρώτη της σχέση με αγόρι.

«Αν ήξεραν όλοι πόσο λίγες εμπειρίες έχω από τους άντρες θα έμεναν έκπληκτοι. Τον πρώτο μου φίλο τον είχα σε ηλικία 12 ετών. Η σχέση μας κράτησε μέχρι τα 17», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αν και η πρώτη της σχέση ήταν μακροχρόνια, η Queen Bee δεν κατέληξε στο κρεβάτι με το έτερον ήμισυ, καθώς, όπως είπε, ήταν πολύ μικρή: «Δεν ζούσαμε μαζί… δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ… Αυτή ήταν η μόνη εμπειρία που είχα».

Μετά τον εφηβικό της έρωτα ακολούθησε η σχέση της με τον ράπερ Jay-Z που όπως φαίνεται ήταν ο... τυχερός της υπόθεσης, αφού όχι μόνο την έριξε την Beyonce αλλά την παντρεύτηκε κιόλας!

Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίστηκαν το 2002, όταν η Beyonce ήταν 21 ετών, ενώ έξι χρόνια αργότερα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Αν η πρώτη της σεξουαλική επαφή ήταν στα 21 ή πιο μετά, μόνο η ίδια ξέρει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top