Β. Μπισαράκη: «Κλείνουμε ένα χρόνο με τον Γ. Παπαμιχαήλ»

«Θα έλεγα όχι αν μου έλεγε να παντρευτούμε»

Β. Μπισαράκη: «Κλείνουμε ένα χρόνο με τον Γ. Παπαμιχαήλ»
Για τη σχέση της με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ μίλησε η Βασιλική Μπισαράκη. Η 23χρονη σύντροφος του γιου της Αλίκης, μίλησε για τον έρωτα τους, τις ιδιαιτερότητες του Γιάννη αλλά και για το αν σκοπεύουν να παντρευτούν.

«Κλείνουμε ένα χρόνο στις 8 Φεβρουαρίου», λέει η Βασιλική που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν στην εκδήλωση για το «Λεύκωμα της Αλίκης» και από τότε είναι αχώριστοι.

Οι αντιρρήσεις που είχαν αρχικά οι γονείς της γι΄αυτή τη σχέση, δεν στάθηκαν εμπόδιο και σήμερα η Βασιλική δηλώνει «είμαι καλά και είμαστε και οι δυο καλά».

Τι θα έλεγε όμως σε μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου; «αν μου έλεγε να παντρευτούμε τώρα θα έλεγα όχι» λέει η όμορφη Βασιλική, που η ομοιότητα της με την Αλίκη είναι εμφανής: «Πρέπει να ζυμωθούμε και να δοκιμαστούμε μαζί. Ο καθένας πρέπει να δουλεύει τα ελαττώματα και τις ιδιαιτερότητες του», δήλωσε στην εκπομπή «Super Star».

Άλλωστε μεταξύ τους έχουν πολλές διαφορές: «Με το Γιάννη είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι με πολύ διαφορετικό background. Έχουμε πολλά πράγματα αντίθετα, που αυτό ίσως είναι και καλό. Ο ένας μαθαίνει από τον άλλον. Εγώ πάντα είχα μια ζωή πιο απλή σε σχέση με το Γιάννη».

Όσο για το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο καλός της με τα ναρκωτικά; η Βασιλική είναι εκεί και τον στηρίζει συνεχώς: «είναι καλά, μακάρι να συνεχίσει να είναι καλά, γιατί είμαι κι εγώ καλά».

Το σίγουρο είναι πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον φύλακα άγγελο του στο πρόσωπο της 23χρονης Βασιλικής: «Τον βοηθάω. Όλοι χρειάζονται ένα στήριγμα. Πόσο μάλλον ένας άνθρωπος πο�� δεν έχει οικογένεια, δεν έχει ένα στήριγμα, δεν έχει έναν αδερφό».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βασιλικής στην Χριστίνα Λαμπίρη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top