Δείτε το σέξι τσιφτετέλι της Βάνας Μπάρμπα!

«Φωτιά» στην πίστα έβαλε η ηθοποιός

Δείτε το σέξι τσιφτετέλι της Βάνας Μπάρμπα!

Ένα «καυτό» τσιφτετέλι, όσο της επέτρεπε το θεόστενο φόρεμά της, χάρισε η Βάνα Μπάρμπα στους θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου!

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα στο «Caramela», όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και έδωσε ρεσιτάλ χορού στην πίστα.

Την ώρα που τραγουδούσε ο Κυριάκος Κυανός, η Βάνα επέλεξε να αναστατώσει τα πλήθη με τα λικνίσματά της... Το τουμπερλέκι και ο αμανές ήταν στο φόρτε του, όταν η ηθοποιός έκανε το μεγάλο βήμα και ανέβηκε στην πίστα.

Με στενό μαύρο φόρεμα που «έγραφε» το σώμα της και μαύρες γόβες, η ηθοποιός έκανε πρώτα μια γυροβολιά γύρω από τον τραγουδιστή και στη συνέχεια κούνησε γοφούς, «έσπασε» μέση και αναστάτωσε τους πάντες με το τσιφτετέλι της!

Γονατιστός, ο τραγουδιστής χτυπούσε παλαμάκια και χειροκροτούσε, ενώ οι θαμώνες απολάμβαναν την Βάνα σε μια σκηνή που δεν την είχαν δει ποτέ...

«Τα παιδιά της γειτονιάς σου με πειράζουνε» χόρεψε η ηθοποιός, που για μια στιγμή ένωσε την φωνή της με εκείνη του τραγουδιστή, ο οποίος και την βοήθησε να επιστρέψει στη θέση της μετά το ρεσιτάλ χορού, φιλώντας της το χέρι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top