Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision

«Σαν Άγγελος Σ΄ Αγάπησα» από τον Χρήστο Μυλόρδου

Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision

Με το «Σαν Άγγελος Σ’ Αγάπησα» και τον Χρήστο Μυλόρδου θα εμφανιστεί η Κύπρος στην Eurovision του Ντίσελντορφ!

Η «παραδοσιακή» μας σύμμαχος, που θα εμφανιστεί στον β’ ημιτελικό στις 12 Μαΐου, επέλεξε τον τραγουδιστή μέσα από ειδική τηλεοπτική εκπομπή και ψηφοφορία του κοινού, ενώ το τραγούδι επιλέχθηκε από 7μελή επιτροπή και μεταξύ 11 υποψηφιοτήτων.

Το «Σαν Άγγελος Σ’ Αγάπησα» φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Αναστασίου στην μουσική και του Μιχάλη Αντωνίου στους στίχους και θα αποκαλυφθεί σε ειδική εκπομπή του ΡΙΚ στα τέλη Φεβρουαρίου.

«Είναι ένα ρομαντικό μελωδικό τραγούδι που αναφέρεται σε μια αγάπη που ξεθώριασε με το πέρασμα του χρόνου και ο πρωταγωνιστής της προσπαθεί να της ξαναδώσει τα χρώματα του χθες», δήλωσε στην κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο στιχουργός της κυπριακής συμμετοχής.

Ο Ανδρέας Αναστασίου -που αυτό τον καιρό είναι ντυμένος στα χακί- έχει εμφανιστεί σε αρκετά διεθνή φεστιβάλ μουσικής, ενώ ο Μιχάλης Αντωνίου έλαβε μέρος στη Eurovision του 2004 εκπροσωπώντας τη Λιθουανία.

Ο Χρήστος Μυλόρδου -μόλις 19 ετών- επικράτησε στο σόου για την επιλογή του τραγουδιστή με 11.004 ψήφους, σχεδόν διπλάσιες από τον δεύτερο Λούη Παναγιώτου που συγκέντρωσε 5924.

Δείτε τον Χρήστο στον τελικό της εκπομπής για την Eurovision

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top