Δεν εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο ο Γ. Πλούταρχος

Τι πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί τον τραγουδιστή

Δεν εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο ο Γ. Πλούταρχος

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος ενώ και χθες ο τραγουδιστής δεν βγήκε στην πίστα. Ακούστε πως έχει το στόρι.

Βράδυ Πέμπτης και το νυχτερινό κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Οι θαυμαστές του Γιάννη Πλούταρχου, άλλωστε τόσα χρόνια τον ακολουθούν πιστά. Ο τραγουδιστής ετοιμαζόταν για το πρόγραμμα του, αλλά η ενόχληση στο λαιμό και ο βήχας τον προβλημάτιζαν.

Αρκετές ημέρες πριν, ένιωθε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά ανέβαινε κανονικά στην πίστα και τραγουδούσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όμως χθες η βήχας ήταν έντονος. Ο τραγουδιστής και οι συνεργάτες του αποφάσισαν ότι καλό θα ήταν να ξεκουράσει το λαιμό του και τη φωνή του, έτσι ώστε το κρυολόγημα που τον ταλαιπωρεί να περάσει γρήγορα.
Ζητώντας συγνώμη από τους θαμώνες του κέντρου, οι υπεύθυνοι εξήγησαν ότι ήταν αδύνατον να ανέβει στην πίστα και ενημέρωσαν ότι και σήμερα Παρασκευή θα παραμείνει το μαγαζί κλειστό.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, σύμφωνα με συνεργάτες τους, δεν ήθελε απλώς να διεκπεραιώσει το πρόγραμμα, καθώς «έχει μάθει να τραγουδάει και όχι να κοροϊδεύει». Πάντως αν όλα πάνε καλά ο τραγουδιστής θα ανέβει στην πίστα το Σάββατο.

Καλού κακού όμως εσείς, αν έχετε αποφασίσει να διασκεδάσετε Σαββατόβραδο με τα τραγούδια του, κάντε ένα τηλεφωνηματάκι πρώτα στο μαγαζί, γιατί ιώσεις είναι αυτές και ποτέ δεν ξέρεις σε πόσες μέ��ες κάνουν τον κύκλο τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top