«Κορίτσι» του Armani η Megan Fox

Δείτε τη νέα της «καυτή» φωτογράφηση

«Κορίτσι» του Armani  η Megan Fox

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ωραίες και σέξι γυναίκες του κόσμου. Ο λόγος για τη Megan Fox, που αποτελεί το νέο πρόσωπο του Armani.

Η 24χρονη ηθοποιός, ποζάρει προκλητικά στη νέα διαφήμιση του οίκου για τη σειρά των jeans και των εσωρούχων: ξαπλωμένη σε ένα δερμάτινο καναπέ, φορώντας ΜΟΝΟ δαντελωτά μαύρα εσώρουχα, επιδεικνύει την καλλίγραμμη φιγούρα της.


Σε μια άλλη φωτογραφία, η Fox φορά ένα άσπρο jean του οίκου Armani, κάθεται μπρούμυτα πάνω σε ένα ξύλο και δείχνει δυο από τα τατουάζ που κοσμούν την πλάτη της: το ένα βρίσκεται στην πλάτη της και είναι παρμένο από στίχους του Shakespeare, ενώ το άλλο «γεμίζει» τα πλευρά της και γράφει: «αυτοί που δεν ακούν τη μουσική, θεωρούν παράλογους αυτούς που χορεύουν».


Η φωτογράφηση της σέξι Megan, αποτελεί μέρος της ανοιξιάτικης καμπάνιας για το 2011, ενώ από τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει και στις πινακίδες των δρόμων. Ας ελπίσουμε μόνο να μην προκαλέσει τροχαία ατυχήματα!


Εκτός από τη Megan,κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του Armani και ο διάσημος τενίστας Rafael Nadal, που πήρε τη θέση του Cristiano Ronaldo.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top