Μόνο στο Star.gr:Τι έλεγε η Ρούλα Κoρομηλά για Μενεγάκη,Φώτη και Μαρία

«Παίρνουν εκατομμύρια με μασημένη τροφή»

Μόνο στο Star.gr:Τι έλεγε η Ρούλα Κoρομηλά για Μενεγάκη,Φώτη και Μαρία

«Scripta Manent», ως γνωστόν. Τα γραπτά μένουν. Και φαίνεται πως οι γραπτές συνεντεύξεις της Ρούλας Κορομηλά, την ακολουθούν στο πέρασμα των χρόνων και την εκθέτουν. Τώρα η Ρούλα είναι στον Alpha. Όπως και η Ελένη Μενεγάκη. Έτσι η Ρούλα δηλώνει φίλη και φαν της. Kαι η Ελένη τι κάνει; Ανταποδίδει τα κομπλιμέντα ωσάν να τα πιστεύει.

Έπεσε όμως στα χέρια μας το Nitro του Μαρτίου του 2002, τότε που η Ρούλα Κορομηλά έκανε πρωινό πρώτη χρονιά στον ALPHA και η Ελένη έσκιζε στον ΑΝΤ1. Τα νεύρα της ξανθιάς δεν κρύβονται. Για διαβάστε και θαυμάστε: «Την Ελένη Μενεγάκη δεν την είδα ποτέ να κάνει κάτι δικό της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση. Δεν δικαιούται να ομιλεί η κ. Μενεγάκη για μένα όταν δεν έχει κάνει ούτε μισό πράγμα δικό της. Δεν την τιμά αυτό που κάνει».

Και συνεχίζει στο ίδιο περιοδικό: «Είναι ωραίο να σε αντιγράφουν γιατί επιβεβαιώνει την επιτυχία σου. Αν δεν είχα σχεδιάσει εγώ το πρωινό πρόγραμμα δεν θα υπήρχαν αυτοί οι παρουσιαστές». Και προσθέτει: «Μασημένη τροφή για να παίρνουν εκατομμύρια δεν γίνεται! Εμείς έχουμε κέφι να δουλέψουμε. Δε υποτιμάμε τη νοημοσύνη του κόσμου».

Σε άλλο περιοδικό, το Dolce Vita του Απριλίου του 2002, ξεσπά ΚΑΙ εναντίον των Φώτη Σεργουλόπουλου-Μαρίας Μπακοδήμου (που έκαναν τότε πρωινό στο MEGA), τους οποίους όπως ισχυρίζεται δεν θεώρει ΚΑΝ αντιπάλους: «Τίποτα δεν είναι! Οι ταλαντούχοι άνθρωποι ποτέ δεν κάθονται να κοιτάνε τι κάνουν οι αντίπαλοι τους και να κλέβουν». Μάλιστα, θεωρώντας πως ΚΑΙ αυτοί την αντιγράφουν, λέει πως «δεν με στενοχωρούν αλλά με εκνευρίζουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Θέλω να δω π��υ θα φτάσει το θράσος τους. Τους έχω στήσει μια φάκα και αυτοί πέφτουν μέσα».

Αυτά έλεγε η Ρούλα εν έτει 2002. Μπορεί βέβαια αυτά τα 8 χρόνια οι απόψεις και τα συναισθήματα της για την Ελένη ν΄άλλαξαν. Ποιος το ξέρει; Μόνο η ίδια η Ρούλα γνωρίζει με ακρίβεια τα αληθινά συναισθήματα που έχει μέσα της…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top