Γαλανός: Είναι ή δεν είναι μαζί με την Ελένη Φουρέιρα;

«Δεν έχω δικαίωμα να μιλάω εκ μέρους της »

Γαλανός: Είναι ή δεν είναι μαζί με την Ελένη Φουρέιρα;

Κωνσταντίνος Γαλανός και Ελένη Φουρέιρα ήταν ζευγάρι πριν η φήμη της σέξι τραγουδίστριας αρχίσει να παίρνει την ανιούσα. Ωστόσο, μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν το ζευγάρι είναι ή δεν είναι ξανά μαζί.

«Έχω εμμονή με το να κρατάω μακριά από τα φώτα την προσωπική μου ζωή» λέει ο 26χρονος τραγουδιστής στο περιοδικό People. Πιστός στην απόφαση του αυτή δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει για τη σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα καθώς «μιλάω μόνο για τον εαυτό μου, δεν έχω δικαίωμα να μιλάω εκ μέρους της Ελένης».Το μόνο σίγουρο είναι ότι «δεν θέλω να μιλάνε για τη ζωή μου, θέλω να ασχολούνται με τη δουλειά μου».


Άλλωστε όπως λέει «δεν έβαλα έναν άνθρωπο στη ζωή μου για τα φώτα, αλλά γιατί είναι ιδιαίτερος. Γι΄αυτό και θέλω να τον κρατάω για μένα μόνο».Την περίοδο αυτή δηλώνει «πολύ καλά», ενώ δεν κρύβει ότι υπάρχουν και πολλές γυναίκες που διεκδικούν την προσοχή του, αν και οι άντρες είναι αυτοί που του φέρονται πιο αδιάκριτα! «πιο πολύ οι άντρες μου κάνουν συζήτηση για την προσωπική μου ζωή, ρωτώντας με πονηρά “Τι κάνει η Ελένη;”».

Ζηλεύει όμως την επιτυχία της (πρώην;) καλής του; «Στην περίπτωση της Ελένης το χάρηκα πολύ και περίμενα να συμβεί όλο αυτό μαζί της. ήταν θέμα χρόνου μέχρι να της δοθεί η ευκαιρία. Είναι δίκαιο αυτό που της συμβαίνει».


Τέλος, δεν παραλείπει να κρίνει και το «Just The Two Of Us», λέγοντας ότι «ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό, και τελικά κατέληξε να γίνει Eurovision».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top