Λιβιεράτος: «αγαπώ την οικογένεια μου και θα κάνω το καλύτερο»

«Ο εγωισμός δεν σε αφήνει να κάνεις πάντα αυτό που πρέπει»

Λιβιεράτος: «αγαπώ την οικογένεια μου και θα κάνω το καλύτερο»

Έφτασαν μέχρι το αστυνομικό τμήμα και λίγο έλλειψε να αλληλοκαταθέσουν μηνύσεις, όμως φαίνεται πως η προσωρινή απόσταση έκανε καλό στον Λάμπη Λιβιεράτο και στην Εύη Αδάμ.

Ο τραγουδιστής, που τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη καθώς συμμετέχει στην παράσταση «Μαρινέλλα-Το Μιούζικαλ στο Μέγαρο Μουσικής», χαμογελά με νόημα όταν τον ρωτάνε κατά πόσο τον βοήθησε η απόσταση στη σχέση με τη σύζυγο του: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο θα πρέπει να δίνω κάθε τόσο αναφορά για τη φάση της σχέσης μας».


Το σίγουρο είναι πως«Αγαπάω την οικογένεια μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό γι΄αυτή» ενώ παραδέχεται ότι δυο τους μπορεί να φτάνουν στα άκρα, αλλά ποτέ πέρα από αυτά: «Έτσι είμαστε με την Εύη», λέει στο περιοδικό People.


Έχοντας ήδη δυο κόρες μέσα από το γάμο τους, την 11χρονη Νεφέλη και την 8χρονη Δανάη, θεωρεί ότι «είτε έχεις είτε δεν έχεις παιδιά, αξίζει να παλεύεις για μια σχέση που τα θετικά της είναι πολύ περισσότερα από τ΄αρνητικά της». Ωστόσο, «ο εγωισμός δεν σε αφήνει πάντα να κάνεις αυτό που πρέπει, και εκεί είναι που τα πράγματα χαλάνε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top