Μαμαλάκης: «Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου μέσα στο πόνο»

Η καθημερινότητα του και τα «καρφιά» στο «Μaster Chef»

Μαμαλάκης: «Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου μέσα στο πόνο»

Πέντε μήνες μετά το χαμό της συζύγου του Στέλλας, ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλά με τρυφερότητα και αγάπη για την γυναίκα του που «έφυγε», ενώ δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει μπροστά: «Οφείλω να αφήσω τη Στέλλα να φύγει και να ηρεμήσει. Πρέπει να ησυχάσουμε και οι δυο. Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου μέσα στον πόνο και στη λύπη».

Η καθημερινότητα του έχει πλέον αλλάξει: «υπήρξαν φορές που βγήκα επτά μέρες την εβδομάδα με αντικειμενικό σκοπό να βρεθώ με ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπάνε, να πάει αργά, να κουραστώ και να γυρίσω σπίτι για να κοιμηθώ». Το γιατρικό του, φαίνεται πως είναι η εργασιοθεραπεία: «όσο τα πόδια μου περπατάνε, τα χέρια μου κινούνται και το μυαλό μου δεν έχει αλτσχάιμερ, θέλω να δουλεύω. Μέχρι τα 70,75 μου».


Κοντά του έχει πλέον μόνο μερικούς καλούς φίλους που όπως λέει «κοσκινίστηκαν»από τη δοκιμασία με τη γυναίκα του: «Κανένας δεν αγαπάει τον πόνο του άλλου».

Γυρίζοντας πίσω το χρόνο τη μέρα που έχασε την αγαπημένη του γυναίκα, θυμάται ότι ήταν μια εξουθεν��τική περίοδος: «Προσπαθούσα να την κρατήσω στη ζωή με νύχια και με δόντια, αλλά δυστυχώς άλλοι είχαν αποφασίσει διαφορετικά»λέει στο περιοδικό People.


Άλλωστε πιστεύει ότι η Στέλλα έγινε άγγελος που τον προστατεύει «ή αν δεν είναι η ίδια, τότε μου έστειλε έναν καλό άγγελο». Μάλιστα, έχει αρχίσει να συμβιβάζεται πια: «Ξεκίνησα να αναπολώ το καλό μου παρελθόν και όχι το κακό όπως έκανα παλιά. Μου αρέσει να μένω μόνος μου αλλά όχι για να διαλυθώ. Θα μείνω να συγκεντρωθώ, να σκεφτώ το παρελθόν μου και να συγκινηθώ. Μου κάνει καλό όλο αυτό».

Δεν διστάζει μάλιστα να ρίξει και τα καρφιά του στο «Master Chef», συγκρίνοντας το με το «Top Chef» στο οποίο είναι κριτής: «Εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε έναν «Τop Chef» και όχι κάποιον ερασιτέχνη που είπε ψέματα και τελικά ήταν επαγγελματίας». Ωστόσο, το παράπονο του είναι ότι το «Top Chef» θα έπρεπε να ήταν δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα, θεωρώντας ότι «η βαριά ατμόσφαιρα του παιχνιδιού αλλά και το βαρύ δίωρο μια φορά την εβδομάδα δεν το βοήθησε να έχει υψηλή τηλεθέαση».


Το σίγουρο πάντως είναι ότι πλέον «επανέρχομαι σε μια δημιουργική καθημερινότητα και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα παρουσιάσω στον κόσμο πολύ όμορφα πράγματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top