Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Λαμπίρη

Τί της είπε η Σοφία Μουτίδου στον αέρα της εκπομπής

Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Λαμπίρη

Άρον άρον σταμάτησε η κουβέντα για την Ζέτα Μακρυπούλια στο Super Star, το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού η Χριστίνα Λαμπίρη έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής. Ο λόγος; Η παρεξήγηση, όπως την χαρακτήρισε, που έγινε με την Ζέτα και τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά της και τις υποκριτικές της ικανότητες.

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, η οποία μετά τον Χρήστο Λούλη και τον Γεράσιμο Γεννατά, είχε επίσης μιλήσει για την Ζέτα, χωρίζοντας μάλιστα σε δύο στρατόπεδα τους ηθοποιούς, ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή για ξεκαθαρίσει την θέση της. Μάλιστα, διάβασε αναλυτική γραπτή της δήλωση, ζητώντας να μην διακοπεί από κανέναν και να μην δεχτεί καμία απολύτως ερώτηση.

«Δεν είναι αγαπημένη μου συνήθεια να δίνω συνεντεύξεις, ούτε με αφορά εάν έχει βγάλει κάποια σχολή. Δεν είπα αυτό που αναπαράχθηκε από τα μέσα, είπα κι άλλα που κόπηκαν», δήλωσε η ηθοποιός, τονίζοντας: «Πολλή προσοχή λοιπόν πλέον πού θα δίνω συνεντεύξεις, σε ποιους και με τι κάλυψη, διότι δυστυχώς στην Ελλάδα, την καημένη την Ελλάδα, με την ψωρο-lifestyle ζωή της και με τους σταρ - κακέκτυπα της Αμερικής, χώρο δεν έχουν οι ειλικρινείς και απλά κανονικοί άνθρωποι. Δεν πειράζει, δεν θα μου λείψει τίποτα. Επίσης, έμαθα από φίλο μου δικηγόρο, που ασκεί το επάγγελμα, ότι μπορώ να βγάλω πολλά λεφτά στα δικαστήρια από αυτήν την ιστορία, αρκεί να έχω λίγη υπομονή. Δεν πειράζει και αυτό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας, καλή συνέχεια στην δουλειά όλων. Πάνω από όλα υπάρχει ο σεβασμός στα...ένσημα και δεν το λέω έτσι αυτό, το λέω με βαθιά γνώση της δουλειάς».

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την επιθυμία της να θέσει ερωτήματα στην ηθοποιό, ωστόσο δεν θέλησε και να την φέρει σε δύσκολη θέση. Η Σοφία Μουτίδου ήταν πολύ ξεκάθαρη: «Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο και σας παρακαλώ πολύ να το σεβαστείτε. Χριστίνα, σε εκτιμώ ιδιαίτερα και το ξέρεις αυτό. Ξέρω ότι έχεις πολλή υψηλή θεαματικότητα, δεν το έκανα γι’ αυτό γιατί και άλλοι έχουν υψηλή τηλεθέαση αλλά δεν τους εκτιμώ κα��όλου. Τα μάτια σου είναι πολύ καθαρά και δείχνουν ότι δεν έχεις κάνει τίποτα βρώμικο».

Η Χριστίνα Λαμπίρη συγκινήθηκε τόσο πολύ που έβαλε τα κλάματα στον αέρα, διευκρινίζοντας ότι αυτό που την ενδιαφέρει πλέον είναι τα ρεπορτάζ που προβάλλονται να είναι σωστά και ολοκληρωμένα. «Για μένα δεν είναι ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Είναι να μπορεί να διακρίνει κάποιος την καθαρότητα. Για μένα είναι η μεγαλύτερη αμοιβή σε μια δουλειά τόσο δύσκολη και πάντα στην κόψη του ξυραφιού». Σε εκείνο το σημείο η εκπομπή πέρασε σε άλλο θέμα.

Δείτε το στιγμιότυπο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top