Γιατί υποφέρει η Winona Ryder;

Δείτε τι έπαθε για χάρη της μόδας

Γιατί υποφέρει η Winona Ryder;

Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος; Αναρωτιέται ο σοφός λαός. Αυτό σκέφτηκε και η Winona Ryder, που στρίμωξε τα κάλλη της σε έναν τόσο στενό κορσέ, με αποτέλεσμα να υποφέρει και να μην μπορ��ί καλά καλά να μιλήσει!

Η διάσημη ηθοποιός, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Daybreak» προκειμένου να μιλήσει για τις δυο νέες της ταινίες «Black Swan» και «Dilemma». Ωστόσο, έκανε το λάθος και επέλεξε ένα απίστευτα στενό φόρεμα το οποίο της έσφιγγε τόσο πολύ το στήθος, κάνοντας την να υποφέρει στην κυριολεξία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης!


Σαν σωστή επαγγελματίας όμως που είναι, όχι μόνο δεν διέκοψε τη συνέντευξη αλλά συνέχισε να μιλάει προσπαθώντας συνεχώς με διακριτικές κινήσεις των χεριών, να απαλύνει τον πόνο της, κάνοντας το φόρεμα της όσο γίνεται πιο άνετο.

Η 39χρονη ηθοποιός, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ότι ο ρόλος που έχει στην ταινία «Black Swan»,συμβαδίζει με την ηλικία της. Άλλωστε όπως είπε,όσο μεγαλώνει μια γυναίκα στο Hollywood, τόσο αλλάζουν και οι ρόλοι που επιλέγει ή της αναθέτουν.


Όσο για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να μην βρίσκει δουλειά στο Hollywood; Η Wynona δεν ανησυχεί: «Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν. Η ηθοποιία δεν είναι το μόνο πράγμα που υπάρχει στη ζωή μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top