Η νέα διώροφη βίλα του Πλούταρχου στη Γλυφάδα

Του κόστισε μια περιουσία

Η νέα διώροφη βίλα του Πλούταρχου στη Γλυφάδα

Μια πολυτελής διώροφη μεζονέτα στεγάζει ήδη από τις γιορτές τον Γιάννη Πλούταρχο και την πολυμελή οικογένεια του.

Με κύριο χαρακτηριστικό του τους μοντέρνους τόνους, το νέο σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου αποτελείται από πισίνα, γυμναστήριο,πέντε διαφορετικά παιδικά δωμάτια και playroom για να παίζουν στον ελεύθερο χρόνο τους τα παιδιά.


Από τη διακόσμηση των χώρων δεν θα μπορούσε να λείπει το λευκό χρώμαπου είναι το αγαπημένο του τραγουδιστή-, το ξύλο, και το γυαλί που δίνουν ταυτόχρονα μια ανάσα ζεστασιάς και μοντέρνας νότας στο χώρο.


Ωστόσο -αν κρίνουμε από τις ώρες που ξόδεψε για τη δημιουργία του-,ο αγαπημένος χώρος του Γιάννη Πλούταρχου αναμένεται να είναι το υπερσύγχρονο μίνι στούντιο ηχογράφησης όπου μάλλον θα περνά και τον περισσότερο χρόνο του.


Να του ευχηθούμε καλορίζικο λοιπόν!


Πηγή:Ciao

Ο τραγουδιστής που ήθελε το καλύτερο για την σύζυγο του Μαρία και τα πέντε τους παιδιά, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής, αγοράζοντας την υπερπολυτελή βίλα σε σημείο «φιλέτο» της Γλυφάδας.


Σύμφωνα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του, η πολυτελής μεζονέτα,του κόστισε σχεδόν μια περιουσία, αφού η αξία της ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ. Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο για τα πατώματα του καθενός από τους δυο ορόφους, ξοδεύτηκαν περίπου 150.000 ευρώ.


Την διακόσμηση και τη γενικότερη επιμέλεια του νέου σπιτιού ανέλαβε όπως είναι φυσικό, η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου Μαρία, ενώ ιδιαίτερη βάση δόθηκε στη λειτουργικότητα των χώρων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top