Η απάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια στον Χρήστο Λούλη

«Καλό θα ήταν πρώτα να βλέπουν και μετά να κρίνουν»

Η απάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια στον Χρήστο Λούλη

Η απάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια στον Χρήστο Λούλη θα μπορούσε να έχει δοθεί σήμερα. Όμως, η συνέντευξη της Ζέτας στον Νίκο Μαστοράκη δόθηκε το 1994 και ήταν προφητική. Η συνέντευξη της Ζέτας στον Μαστοράκη μεταδόθηκε από την εκπομπή «Φώτης-Μαρία live».

Σε ηλικία μόλις 16 ετών και έχοντας εμφανιστεί μόλις λίγα χρόνια στον χώρο της σοουμπιζ, η Ζέτα μίλησε στον Μαστοράκη στον οποίο είπε για όσους την αμφισβητούν: «Δεν κατακρίνω αυτούς που κατακρίνουν τα μοντέλα που γίνονται ηθοποιοί, γιατί δεν αξίζουν όλες. Όμως σε ό, τι αφορά εμένα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλό θα ήταν, πρώτα να βλέπει κάποιος την δουλειά του άλλου και μετά να κρίνει».

Η Ζέτα μίλησε για την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός πριν από πολλά πολλά χρόνια και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που πήγε στην δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από την οποία και αποφοίτησε.

Την ίδια ώρα, οι συζητήσεις στον χώρο των ηθοποιών για την Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζονται. «Εγώ δεν μπορώ να κρίνω εάν κάποιος είναι συνάδελφός μου ή όχι. Εάν είναι αξιοπρεπής σε αυτό που κάνει, καλώς τα κάνει», δήλωσε ο Μάνος Παπαγιάννης, ενώ η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη ανέφερε ότι η Μακρυπούλια είναι μία πάρα πολύ όμορφη ηθοποιός που έχει αποδείξει το ταλέντο της.

«Μ’αρέσει εμφανισιακά και θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ όμορφη. Σε, ότι αφορά το υποκριτικό της ταλέντο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν την έχω δει», δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Αυτά σε απάντηση όσων αμφισβήτησαν το ταλέντο της και αναρωτήθηκαν εάν η Ζέτα έχει πάει σε κάποια σχολή. Μήπως κάποιες κυρίες τύπου Σοφίας Μουτίδου να μας έλεγαν ποια σχολή έχουν τελειώσει οι ίδιες;

Δείτε την συνέντευξη που μετέδωσαν οι Φώτης-Μαρία live.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top