Δείτε τα backstage από το νέο βίντεο κλιπ του Θάνου Πετρέλη

«Θέλω και τα παθαίνω» με την υπογραφή Φοίβου

Δείτε τα backstage από το νέο βίντεο κλιπ του Θάνου Πετρέλη

Το βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Θέλω και τα Παθαίνω» γύρισε ο Θάνος Πετρέλης.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στην Πρωινή Μελέτη ο τραγουδιστής, η οπτικοποίηση του νέου κομματιού είναι άκρως χιουμοριστική, καθώς στο κλιπάκι κάνει τουλάχιστον επτά προτάσεις γάμου και πολλά άλλα πράγματα που αποκλείεται να κάνει στην πραγματική του ζωή. Οσο, για τα ευτράπελα που γίνονται στο κλιπ, ούτε λόγος. «Θεωρώ ότι όλα όσα παθαίνουμε, ή τα θέλουμε ή με κάποιον τρόπο τα έχουμε προκαλέσει εμείς οι ίδιοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής δεν αρκέστηκε σε μία απλή συζήτηση για τα μουσικά πράγματα, αλλά μίλησε γενικότερα για την οικονομική κρίση, εκφράζοντας τον προβληματισμό του, αλλά και την αισιοδοξία του ότι θα ξεπεραστεί. «Όλος ο κόσμος περνάει μία κάμψη. Θεωρώ ότι η εποχή που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος και πιστεύω πως όλο αυτό δεν θα κρατήσει περισσότερο από δύο χρόνια. Οι Έλληνες θα ξαναβρούν τον δρόμο τους και θα γυρίσουν εκεί που ήταν: Και θα δουλεύουν και θα διασκεδάζουν».

Πώς τα βιώνει όλα αυτά ο ίδιος; «Για εμένα προσωπικά τα πράγματα είναι πολύ καλά. Γιατί, όταν έχεις δίπλα σου ένα τόσο μεγάλο όνομα όπως αυτό του Φοίβου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα».

Ο ερμηνευτής απάντησε σε ερώτηση και για τα ριάλιτι τραγουδιού που πλέον δεν έχουν την ίδια απήχηση που είχαν παλιότερα. «Ναι, το είδα αυτό και συμφωνώ. Από το δικό μας talent show, από τότε δηλαδή που εμφανίστηκα εγώ, έχουν περάσει εννιά χρόνια. Πλέον πιστεύω πως έχει υπάρξει ένας κορεσμός και όλα αυτά τα προγράμματα δεν έχουν τίποτα να δώσουν στον κόσμο. Γι'αυτό δεν κάνουν τόσο καλά νούμερα».

Δείτε τα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top