Τα βρόντηξε και έφυγε από την παράσταση «Mάτα Χάρι» ο Χάρης Ρώμας

Μάθετε τι εξόργισε τον ηθοποιό

Τα βρόντηξε και έφυγε από την παράσταση «Mάτα Χάρι» ο Χάρης Ρώμας

Χωρίς Χάρη (Ρώμα) έμεινε η μουσική παράσταση «Μάτα Χάρι» στην οποία συμπρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός μαζί με τη Νίνα Λοτσάρη. Δυο βδομάδες πριν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της επιτυχημένης παράστασης στην Αθήνα, ο Χάρης Ρώμας αποχώρησε, πυροδοτώντας τα σενάρια που ήθελαν τις σχέσεις με την συμπρωταγωνίστρια του να μην είναι και οι καλύτερες.


Σύμφωνα με την Espresso, ο γνωστός ηθοποιός ήταν δυσαρεστημένος, καθώς θεωρούσε ότι ο ρόλος του στην παράσταση ήταν περιορισμένος, κάτι το οποίο τον μείωνε επαγγελματικά. Μάλιστα, όσο περνούσε ο καιρός τα πράγματα δεν φαινόταν να αλλάζουν, κάτι που όπως όλα δείχνουν έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.


Από την άλλη, η Νίνα Λοτσάρη δήλωσε ότι το σχήμα μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο χωρίς τον Χάρη Ρώμα ο οποίος «δεν θα ακολουθούσε ούτως ή άλλως λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Άλλωστε συμμετείχε ως guest», ενώ τόνισε όλο νόημα ότι «προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Χάρη Ρώμα, δεν ξέρω εάν έχει αυτός».


Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο γνωστός ηθοποιός λίγο πριν μαζέψει τα πράγματα του, αμφισβήτησε τις υποκριτικές ικανότητες της Νίνας Λοτσάρη ξεκαθαρίζοντας ότι «ο κύκλος αυτός έκλεισε, δεν θέλω ν΄ακούσω τίποτα άλλο». Μάλιστα λέγεται πως ήταν ιδιαίτερα θυμωμένος κ��ι ανένδοτοςστους υπόλοιπους συντελεστές που προσπάθησαν να τον μεταπείσουν.


Ο ίδιος αρνείται να σχολιάσει το παραμικρό επί του θέματος, όμως όλα δείχνουν πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top