Βιβλίο με τις απορίες της ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη

Ποιος στενός της συνεργάτης της έβαλε την ιδέα;

Συγγραφέας ετοιμάζεται να γίνει η Ελενίτσα που αποφάσισε να γράψει βιβλίο με τις απορίες της που άφησαν ιστορία! Με αφορμή μια ακόμη απορία της Ελένης πάνω σε ένα θέμα που συζητούσαν σήμερα στην εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς της την πέταξε την ιδέα και η Ελένη την έπιασε!


«Γιατί δεν γράφεις επιτέλους ένα βιβλίο με αυτές τις πρωτότυπες ιδέες;» της κάνει on air. Η Ελένη απαντά χωρίς να το πολυσκεφτεί: «εάν είχα κάποιον να του τα λέω και να τα ��ράφει ναι! Να κάτσω τώρα εγώ να γράφω…». «Έχει πρόγραμμα στον υπολογιστή. Σου μιλάω σαν σεναριογράφος» της λέει ο Νίκος Μουτσινάς για να την διευκολύνει, και εκεί είναι που η Ελενίτσα πετά άλλη μια θεϊκή «απορία»: «σε όλους τους υπολογιστές; Και στον δικό μου με το… μήλο;»


«Στον δικό σου με το... μήλο δεν έχει» της λύνει την απορία ο Μουτσινάς.«Ε…τι μου λες τότε!» του ξαναλέει η Ελένη. «Άκουσε με καλά.Θα το πάρεις, έχει μικροφωνάκι, το συνδέεις, και όπως τα λες αυτό θα γράφει» της απαντά ο συνεργάτης της. «και θα μιλάω μόνη μου; τα γράφει μόνο του; και εγώ μιλάω και αυτό γράφει; Ποιο computer είναι αυτό;!» του ξαναλέει. «Πρόγραμμα είναι, πρόγραμμα!» απαντά απηυδισμέν��ς ο Μουτσινάς, που όπως φαίνεται την έψησε την Ελένη η οποία πήρε φόρα και είπε: «Τι ωραία! Από πού θες ν΄αρχίσω;»


Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top