Κουίζ: Από ποια παρουσιάστρια έκοψαν τα οδοιπορικά;

Κρόσια τα νεύρα... κρόσια..

Κουίζ: Από ποια παρουσιάστρια έκοψαν τα οδοιπορικά;

Τα στοιχεία του θέματός μας είναι ένα κανάλι, μία παρουσιάστρια απογευματινής εκπομπής και ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσόν. Πρώτα, αυτά τα τρία στοιχεία ήταν… αυτοκόλλητα. Σχεδόν ταυτόσημα. Για να μην σας πούμε κάτι άλλο, που ούτε λέγεται ούτε γράφεται. Αιτία; Το κανάλι παρείχε στην παρουσιάστρια χρηματικό ποσόν για το ταξί της, το οποίο την πήγαινε και την έφερνε στην δουλειά της, καθώς η ίδια δεν οδηγεί.

Αυτά μέχρι πρότινος. Γιατί πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή τηλεπερσόνα άκουσε με ωραία της αυτάκια τους υπεύθυνους του καναλιού της να της λένε ότι τα έξοδα για τις μεταφορές της, κοινώς τα οδοιπορικά, κόβονται, ένεκα οικονομικής κρίσης. Το ποσόν θεωρήθηκε ότι δεν μπορεί να καλυφθεί πλέον κι έτσι όσα έπαιρνε μέχρι τώρα για να πηγαινοέρχεται στην εργασία της, αποτελούν παρελθόν.

Εκείνη βέβαια, λένε οι πηγές του star.gr, δεν λέει να το «χωνέψει» ακόμη ότι της έκοψαν τα έξοδα για τις μετακινήσεις της, δεδομένου ότι δεν έχει μέσον για πηγαίνει και να έρχεται. Και άλλοι δεν έχουν μέσο, αλλά βρίσκουν και χωρίς να τους τα πληρώνουν… Αλλά έχουν και κάτι ακόμη: Γνώση της εποχής στην οποία ζούμε, η οποία είναι πολύ δύσκολη για τέτοιες πολυτέλειες. Όταν το καταλάβει κι εκείνη, θα πάρει πιο ζεστά το θέμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top