Ν. Δραγούμη: Θέλω να ζήσω μέχρι τα 130 χρόνια

Τι αποκαλύπτει για τη ζωή της, η ηθοποιός

Ν. Δραγούμη: Θέλω να ζήσω μέχρι τα 130 χρόνια

H Ναταλία Δραγούμη, μίλησε στην εκπομπή Πολύ μπλα μπλα, για τους φόβους της, τα όνειρα της, τα παιδιά της, για το θέατρο και για την ψυχανάλυση την οποία έχει κάνει.

«Είναι ταμπού η ψυχανάλυση και δεν είναι ταμπού να πει κάποιος ότι πάει στις χαρτορίχτρες και στις καφετζούδες; Εγώ ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια να μάθω τον τρόπο να λύνω τα προβλήματα μου», είπε η ηθοποιός.

Το επάγγελμα που διάλεξε είναι δύσκολο, αλλά της αρέσει πολύ. «Είναι αναμέτρηση ψυχής. Κάθε φορά παλεύω με ένα τέρας και το νικάω. Μ’ αρέσει να παλεύω», τονίζει.

Η Ναταλία Δραγούμη φοβάται, όπως είπε, το θάνατο. «Φοβάμαι το χρόνο που θα φέρει το τέλος και δεν το θέλω. Θέλω να ζήσω μέχρι τα 120- 130 χρόνια. Με τρομάζει η μοναξιά του θανάτου. Θέλω να τα κάνω όλα και μετά να πεθάνω».

Η γνωστή πρωταγωνίστρια, αποκάλυψε ότι η κόρης της, την έχει ρωτήσει για τις γυμνές φωτογραφίσεις. «Με ρώτησε εσύ μαμά δεν ντρέπεσαι; Και της εξήγησα ότι είναι η δουλειά μου. Άλλωστε ότι έχω κάνει, είναι στο πλαίσιο της δουλειάς και δεν έκανα ποτέ χυδαία πράγματα», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top