Αυτό είναι το νέο σπίτι του ιδρυτή του Facebook

Μετακομίζει για να στεγάσει τον έρωτα του!

Αυτό είναι το νέο σπίτι του ιδρυτή του Facebook

Το αφεντικό του Facebook δεν μετακομίζει γιατί χωρίζει, αλλά για να στεγάσει τον έρωτα του με την αγαπημένη του, Priscilla Chan.


Ο 26χρονος ιδρυτής της πιο διάσημης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, μπορεί να έχει μια περιουσία που ανέρχεται σε κάτι δισεκατομμύρια δολάρια και πρόσφατα τριπλασιάστηκε, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να μετακομίσει σε ένα καινούργιο σπίτι, λίγο… μεγαλύτερο από αυτό στο οποίο έμενε πριν, στην γειτονιά του College Terrace, το οποίο αντί να αγοράσει… το ενοικίασε!

Πρόκειται για μια σύγχρονη εντυπωσιακή μονοκατοικία, μόλις κατά ένα δωμάτιο μεγαλύτερη από το σπίτι στο οποίο έμενε πρώτα και το οποίο βγήκε προς ενοικίαση τον προηγούμενο μήνα.Συνολικά, το νέο απόκτ��μα του Zuckerberg αριθμεί 5 υπνοδωμάτια, ενώ είναι και πρακτικό καθώς βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από την εταιρία του «Facebook» στην οποία ο 26χρονος Mark δαπανά 16 ώρες από τη μέρα του.


Το μόνο δείγμα που μαρτυρά ότι σε αυτό το σπίτι μένει ένας πολυεκατομμυριούχος, είναι οι κάμερες ασφαλείας που έχουν εγκατασταθεί περιμετρικά.

Όπως είναι φυσικό, η άφιξη του Zuckerberg έχει κάνει τους γείτονες να παραμιλούν μιας και δεν είναι λίγο να μένει στη γειτονιά σου ο νεότερος δισεκατομμυριούχος του κόσμου. Πολλοί απ΄αυτούς μάλιστα, έσπευσαν να φωτογραφήσουν το νέο σπίτι του ιδρυτή του Facebook και το «μοίρασαν» στα ΜΜΕ.


Κάντε κλικ και δείτε το νέο του απόκτημα, όπως το φωτογράφισαν οι αδιάκριτοι γείτονες…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top