Τα ανεκτίμητα κοσμήματα του «Ονούρ»

Η αξία τους ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο δολάρια

Τα ανεκτίμητα κοσμήματα του «Ονούρ»

Κοσμήματα των οποίων η αξία ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο δολάρια, φορούν οι ηθοποιοί της τουρκικής σειράς «Μεγαλοπρεπής Αιώνας» στην οποία πρωταγωνιστεί ο «Ονούρ», κατά κόσμον Χαλίτ Εργκέντς.


Στο σίριαλ, ο «Ονούρ» υποδύεται τον Μεγαλοπρεπή Σουλτάνο Σουλειμάν. Μεγαλοπρεπής ο Σουλτάνος, μεγαλοπρεπή και τα κοσμήματα που φορά αλλά και αυτά που δωρίζει στο χαρέμι του, αφού είναι όλα αληθινά! Μάλιστα είναι τέτοια η αξία τους, που καθημερινά μεταφέρονται στο στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας!


Ωστόσο, τρία είναι τα κοσμήματα που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν: το πρώτο είναι η καρφίτσα που φορά ο Σουλειμάν: Πρόκειται για ένα μοναδικό κόσμημα, με τον οίκο που την έχει να υποστηρίζει ότι η αξία της είναι ανεκτίμητη: με τα διαμάντια που την κοσμούν να είναι παλαιάς κοπής χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί σύστημα οξείδωσης ώστε να φαίνονται πιο παλιά, μπορούμε όλοι να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.


Το δεύτερο κομμάτι που έχει γίνει περιζήτητο στην Τουρκία, είναι το περιδέραιο που ο Σουλειμάν χαρίζει στην Χριστιιανή αγαπημένη του –Αλεξάνδρα-, λίγο πριν κοιμηθούν αγκαλιά. Πρόκειται για ένα κόσμημα 24 καρατίων, στολισμένο με μαργαριτάρια του ωκεανού.


Ωστόσο, το κόσμημα το οποίο έχει καταφέρει να κλέψει καρδιές στην Τουρκία κάνοντας βαθύπλουτους επιχειρηματίες να στήνονται στην ουρά για το ποιος θα το πρωτοαποκτήσει, είναι το περίφημο δαχτυλίδι με το τεράστιο σμαράγδι, αξίας 95.000 δολαρίων, που φορά η πανέμορφη Αλεξάνδρα.


Δείτε στο βίντεο τα πανάκριβα κοσμήματα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top