Μενεγάκη:«Υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν οργασμό;»

Οι απορίες για την... απιστία και το μπλε χαπάκι

Μενεγάκη:«Υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν οργασμό;»

Περί… sex ο λόγος στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια έμεινε άναυδη με τα όσα άκουσε από την καλεσμένη της γύρω από το θέμα του γυναικείου οργασμού και το Viagra!

Καλεσμένη της Ελένης ήταν η δημοσιογράφος, Ε. Χειρδάρη η οποία έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο «69 μαθήματα sex»… και με ανάλογο περιεχόμενο.

Καταλαβαίνετε τι έγινε επί του καναπέως!

Οι απορίες της Ελενίτσας δεν είχαν τέλος, ενώ η έκπληξη της, όταν έμαθε ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν έρχονται σε οργασμό, δεν περιγράφεται!

«Δηλαδή αυτό το βιβλίο βοηθάει μια γυναίκα που δεν έχει οργασμό… όπως εσύ λες γιατί εγώ δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό», υπερτόνισε η Ελένη πριν συνεχίσει την φράση της «μπορεί να το θεραπεύσει;» ρώτησε όλο αγωνία την καλεσμένη της.

Η Ελένη αναφέρθηκε και στο γνωστό… μπλε χάπι, για να μας ξεκαθαρίσει ότι ποτέ κάποιος από τους συντρόφους της δεν το έχει χρησιμοποιήσει. Με αφορμή την απόσυρση του γυναικείου αντίστοιχου χαπιού είπε «Δηλαδή το γυναικείο χάπι έχει τα ίδια αποτελέσματα με το αντρικό; Γιατί στο αντρικό το βλέπεις, φαίνεται. Δεν είναι ότι το έχω δει εγώ, αλλά μου το έχουν πει άλλοι, που το έχουν χρησιμοποιήσει». Όλα και όλα.

Πάντως, την ώρα που ξεφύλλιζε το βιβλίο της δημοσιογράφου στάθηκε περισσότερο από πουθενά στην… καλοκαιρινή απιστία! Το κεφάλαιο αναφερόταν στους άντρες και στο πώς να το κρύψουν από τις συντρόφους τους, αν δεν θέλουν να χαλάσουν την σχέση τους, αλλά το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας ήταν εντυπωσιακό.

«Άμα η απιστία είναι κατ'εξακολούθηση παίρνεις την τσαντούλα σου και φεύγεις», είπε η Ελενίτσα, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν φεύγει ο απατημένος ή αυτός που κάνει την κουτσουκέλα! Πάντως, τόνισε ότ�� όταν πρόκειται να απατήσει ο άντρας η γυναίκα το καταλαβαίνει. «Εννοείται αυτό», είπε όλο νόημα και κούνησε το κεφάλι.

Δείτε τι έγινε στην εκπομπή της Ελένης στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top