Δείτε την νέα Μις Αμερική!

17 ετών και ύποπτα...προετοιμασμένη για τον τίτλο!

Δείτε την νέα Μις Αμερική!

17 ετών είναι η νέα Μις Αμερική Teresa Scanlan, η οποία κατέπληξε τους πάντες στην βραδιά για την ανάδειξη της ωραιότερης Αμερικανίδας. Γιατί κατέπληξε τους πάντες; Γιατί ήταν τρομερά, εώς... ύποπτα άνετη!

Έκλαιγε, σήκωνε ψηλά τα χέρια κι όμως φαινόταν σαν να είχε προβάρει την αντίδρασή της εκατοντάδες φορές μπροστά στον καθρέφτη...σαν να ήξερε ότι θα κερδίσει...τέτοια αυτοπεποίθηση είχε.

Μόνο την πρώτη χρονιά των καλλιστείων, πριν από 90 χρόνια, το 1921 υπήρξε νεώτερη νικήτρια, η Μάργκαρετ Γκόρμαν από την Κολούμπια, που ήταν μόλις 15 ετών.

Η Τeresa από την αρχή είχε δείξει ότι δεν είναι μόνο όμορφη. Στο βίντεο που γύρισαν όλες οι υποψήφιες στάθηκε με απίστευτη άνεση μπροστά στην κάμερα «Μις Αμερική. Όταν ακούτε αυτό τον τίτλο σκέφτεστε μία αλαζονική, αγράμματη γυναίκα. Όταν ακούτε "έφηβη", σκέφτεστε εγωίστρια και ανεύθυνη; Ίσως. Εγώ είμαι εδώ όμως για να ακυρώσω αυτή την άποψη».

Η Teresa ήταν αποφασισμένη να πάρει το στέμμα και να αφήσει πίσω τις τις άλλες 52 υποψήφιες. Εξήγησε ότι όνειρό της είναι να γίνει πολιτικός!

«Το πάθος μου είναι να βοηθάω τους άλλους και θα το κάνω σε εθνικό επίπεδο όταν γίνω δικηγόρος και μετά πολιτικός. Προς το παρόν δεν ψηφίζω καν λόγω ηλικίας. Τώρα ικανοποιώ το πάθος μου με την ενημέρωση για τις διατροφικές διαταραχές».

Προς το παρόν, η Τeresa που δεν ψηφίζει, αλλά έχει το στέμμα της Μις Αμερική, κέρδισε στο Planet Hollywood Casino του Λας Βέγκας όπου γιορτάστηκαν τα 90 χρόνια των καλλιστείων, μία υποτροφία 50 χιλιάδων δολαρίων και τόση δημοσιότητα που μπορεί να την βοηθήσει σε όποια καριέρα κι αν επιλέξει να ακολουθήσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top