Παραίτηση – βόμβα του Ηλία Ψινάκη

Τι δηλώνει για την απόφασή του ο γνωστός μάνατζερ

Παραίτηση – βόμβα του Ηλία Ψινάκη

Παραιτήθηκε από μάνατζερ του Θεοχάρη Ιωαννίδη ο Ηλίας Ψινάκης. Την απόφαση αυτή έλαβε ο γνωστός μάνατζερ και την ανακοίνωσε το πρωί στην φίλη του Ναταλία Γερμανού. Ο Ψινάκης οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση γιατί, όπως είπε, θεωρεί ότι ο ίδιος είναι η πραγματική αιτία που δεν επελέγη στους υποψηφίους για την Γιουροβίζιο�� ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Όπως υποστήριξε ο κ. Ψινάκης, αντιλαμβάνεται ότι έχει σηκώσει στις πλάτες του ως μάνατζερ την καριέρα ενός παιδιού, αλλά δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αποτελέσει την αιτία ή την αφορμή για να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του. Θεωρεί ότι καλό για αυτήν είναι να συμμετάσχει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην Γιουροβίζιον.

Ενόψει λοιπόν της επανεξέτασης της αίτησης του Ιωαννίδη για συμμετοχή του στον φετινό διαγωνισμό, ο Ψινάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλευρό του Θεοχάρη, ώστε να τον βοηθήσει έτσι αναφορικά με αυτήν την υποψηφιότητά του. Παράλληλα, δήλωσε πεπεισμένος ότι η ΕΡΤ θέλει να κρατήσει low profile σε αυτόν τον διαγωνισμό και από την στιγμή που θέλει κάτι τέτοιο, ο ίδιος δεν μπορεί να έχει θέση.

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Ηλίας Ψινάκης στη Ναταλία Γερμανού...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top