Oλο το παρασκήνιο από τον τελικό του Just the two of us

Ποιοι είπαν «όχι» στην πρόσκληση του Γ. Καπουτζίδη;

Oλο το παρασκήνιο από τον τελικό του Just the two of us

Αποφασισμένοι να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις είναι οι υπεύθυνοι της παραγωγής του Just the two of us, το οποίο ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής 16/01.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έναρξη του σόου αναμένεται να είναι φαντασμαγορική, καθώς θα έχει «άρωμα» Bollywood, με τα περισσότερα πρόσωπα που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι να τραγουδούν όλοι μαζί το πασίγνωστο Jai Ho από την ταινία Slumdog Millionaire, που πριν από τρία χρόνια είχε «σπάσει ταμεία» και είχε «σαρώσει» τα βραβεία Οσκαρ.

Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα Espresso, μοναδικοί απόντες της βραδιάς θα είναι η Μαρία Κορινθίου και ο Κώστας Καραφώτης, οι οποίοι δήλωσαν ότι εξαιτίας προσωπικών λόγων δεν μπορούν να παραστούν, ενώ ο Νίκος Μίχας προσπαθεί να πάρει ειδική άδεια, καθώς ως γνωστόν υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Κανένας από όσους παρευρεθούν στο στούντιο δεν θα μείνει στον ρόλο του απλού θεατή. Τόσο οι κριτές, όσο ακόμη και οι θεατές θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο τραγούδι, εκτός βέβαια από τον Στέφανο Κορκολή και τον Κώστα Τουρνά που μετρούν πολλά χρόνια ως επαγγελματίες του χώρου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή των τραγουδιών στα οποία θα διαγωνισθούν τα δύο ζευγάρια των Μπεκατώρου-Χολίδη και Φουρέϊρα-Πετράκη. Το πρώτο τραγούδι θα είναι σε ξένο στίχο, το δεύτερο σε ελληνικό, ενώ το τρίτο θα είναι κοινό τραγούδι, δηλαδή και οι δύο θα πούν το ίδιο κομμάτι!

Eκτός από το ξένο κομμάτι με το οποίο σύσσωμο το Just θα υποδεχθεί το κοινό, όλοι οι παίκτες θα αποχαιρετήσουν το κοινό με ένα ελληνικό, με το οποίο και θα ευχαριστήσουν για την συμμετοχή του κόσμου στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα τηλεπαιχνίδι. Που αν μη τι άλλο δημιούργησε φιλίες, αντιπάθειες, αλλά κυρίως πολλή ίντριγκα.

Πρώτη ανάρτηση: 15/01/2011 20.45

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top