Δείτε την μοναδική Ελληνίδα μούσα του Jean Paul Gaultier

Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου μιλά για την ελληνική ομορφιά

Δείτε την μοναδική Ελληνίδα μούσα του Jean Paul Gaultier

Έχει κερδίσει τίτλους όπως αυτόν του πιο επιτυχημένου μοντέλου της χώρας, ή εκείνον της σέξι Ελληνίδας. Εχει συμμετάσχει σε αμέτρητες επιδείξεις μόδας στο εξωτερικό, ενώ το όνομά της φιγουράρει στα μεγαλύτερα fashion events του εξωτερικού.

Κι όμως. Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου δεν αποδέχεται κανένα από όλα αυτά τα προσωνύμια, ούτε έχει εμφανιστεί σε κάποια εκπομπή για να διατυμπανίσει τις ικανότητές της στον χώρο όπου εργάζεται. Αντίθετα, σκύβει το κεφάλι και δίνει συνεντεύξεις σαν ένα συνηθισμένο μοντέλο που απλά κάνει την δουλειά του.

Είναι μία από τις ελάχιστες μούσες του Jean Paul Gaultier, ο οποίος πριν από λίγο καιρό την επέλεξε για ένα από τα μεγαλύτερα fashion shows που έδωσε ποτέ. Ήταν και εξακολουθεί να είναι η μόνη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα του. Και πάλι η ίδια δεν το βλέπει αυτό σαν κάτι σημαντικό, αλλά σαν προέκταση της δουλειάς της. Κι όλα αυτά στα 24 της χρόνια.

Η Ισμήνη έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις, editorial, διαφημίσεις, ενώ το book της θα το ζήλευαν πολλές συνάδελφοί της. Όμως εκείνη δηλώνει προσγειωμένη, καθώς όπως λέει «το επάγγελμα του μοντέλου δεν μπορούμε να το κάνουμε εφ’ όρου ζωής». Με την παρουσία της, η ελληνική ομορφιά ταξιδεύει και εκπροσωπείται στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της μόδας σε Ευρώπη και Αμερική. Και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι κάτι που το χαίρεται.

Σε ένα διάλειμμα από τα ταξίδια της φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΗELLO και κατάφερε να κερδίσει τους πάντες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top