Σας αποκαλύπτουμε την αντικαταστάτρια της Ναταλίας!

Ν. Γερμανού: «Να μείνει καμία εκπομπή και για μένα...»

Σας αποκαλύπτουμε την αντικαταστάτρια της Ναταλίας!

Μόνο νερό δεν ζήτησε η Ναταλία Γερμανού το πρωί του Σαββάτου, (15/01), όταν η Μαίρη Συνατσάκη της είπε στον «αέρα» της εκπομπής, πόσο πολύ της αρέσει το chart show και πόσο πολύ θα ήθελε να παρουσιάζει μία τέτοιου είδους εκπομπή. Η Ναταλία κατάπιε την γλώσσα της, χλώμιασε, κοντοστάθηκε, αλλά στο τέλος τα κατάφερε μια χαρά να συνεχίσει την εκπομπή. Κι όλα αυτά, μόλις λίγες ημέρες μετά τον ντόρο που ξέσπασε με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, ότι γνωστή παρουσιάστρια εποφθαλμιά την θέση της Ν. Γερμανού στο Μες στην Καλή Χαρά.

Οι συνεργάτες της εκπομπής ρώτησαν την νεαρή παρουσιάστρια τι είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση. Εκείνη, χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισε να λέει, τι φοβερό και καταπληκτικό που ήταν το chart show, τι ευρηματική ιδέα είχαν οι υπεύθυνοι αυτής της εκπομπής και πόσο καλό έκαναν στην ελληνική τηλεόραση που έβαλαν στην ζωή μας την μουσική. «Ήταν τέλειο το chart show. Hταν μία εκπομπή που έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία και θα ήταν νομίζω καταπληκτικό το να…»

Κάπου εκεί η Ναταλία την διέκοψε: «Το chart show θέλεις να κάνεις; Παιδιά, συγγνώμη, να μου μείνει μία εκπομπή τουλάχιστον σε αυτό το κανάλι να κάνω, μην μου την πάρετε και αυτήν…»

«Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε», φώναξε η Σίσσυ και η Ναταλία επέμεινε: «Επιμένω ότι παρακαλώ τουλάχιστον να μου μείνει μία εκπομπή…»

Η καλεσμένη της εκπομπής αναφέρθηκε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα ξεκαθάρισε την θέση της. «Όχι παιδιά, να το διευκρινίσω: Αν και αυτό το κουίζ με έχει ταλανίσει πολύ και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα βρω περί ποίας πρόκειται, θέλω να σας πώ ότι εννοούσα πως θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή ΤΥΠΟΥ chart show, μία μουσική εκπομπή και όχι το ίδιο το chart», διευκρίνισε η Μαίρη Συνατσάκη.

Πάλι καλά...Επειδή, όμως η Σίσσυ είχε ήδη βρει την ευκαιρία, αφού μόνη της και στο άσχετο δεν είπε κάτι, αλλά όταν βρήκε «πάτημα» την πέταξε την σπόντα της, είπε: «Γεμίσαμε αντικαταστάτριες εδώ μέσα…»

Κορίτσια, ψυχραιμία. Αφήστε ήσυχο το Ναταλάκι να κάνει την εκπομπή της και όλες θα πάρετε. Καμία δεν θα μείνει παραπονεμένη. Μα τι πάθανε όλες τους; Σημειώνουμε πως το chart show κάνει πρεμιέρα στον Alpha στις 6 Φεβρουαρίου, εννοείται με την Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top