Αγριος καβγάς στο x-factor με αφορμή την Eurovision

Ποιος χάρηκε και ποιος τα «πήρε στο κρανίο»;

Αγριος καβγάς στο x-factor με αφορμή την Eurovision

X-factor χωρίς καβγά ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν γίνεται. Η κόντρα στο ριάλιτι τραγουδιού της Παρασκευής (14/01) είχε να κάνει με την Νίκη Πόντε, που ως γνωστόν συμμετέχει και στο ριάλιτι τραγουδιού, ενώ είναι υποψήφια και για την ελληνική συμμετοχή στην φετινή Eurovision.

Μετά την πρώτη εμφάνισή της (σ.σ. ερμήνευσε δύο τραγούδια) Μουρατίδης, Γκαγκάκη και Λεβέντης έπλεξαν το εγκώμιο της παίκτριας, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι όλο αυτό ήταν σχεδιασμένο ούτως ώστε η Πόντε να κερδίσει τις εντυπώσεις, με αφορμή την ανακοίνωση του ονόματός της ως υποψήφια για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

«Αριστούργημα. Από τις κορώνες σου, μέχρι το ψιθύρισμά σου, ήσουν σα να είσαι πλασμένη για αυτό το πράγμα και μόνο. Συγχαρητήρια. Εμφάνιση τελικού. Μην σου πώ και βραβείου», της είπε εκστασιασμένος ο Νίκος Μουρατίδης.

«Είσαι σπουδαία ανακάλυψη. Μπράβο μπράβο μπράβο. Είπαμε τόσα θετικά για τα παιδιά που εμφανίστηκαν πριν από σένα και τελικά δεν τα αξίζουν. Αυτό εδώ αξίζει. Αυτό είναι παιχνίδι. Μπράβο σου Νίκη μου, ό,τι είδαμε πριν από σένα σήμερα, μου φάνηκε μέτριο μπροστά σε αυτό. Ελέγχεις την παρουσίασή σου, χορεύεις καλά, ξέρεις τι κάνεις, δεν κάνεις λάθη. Και συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου στην Eurovision», κατέληξε ο Γιώργος Λεβέντης, δίνοντας επί της ουσίας την λαβή για τον καβγά.

Εκεί ήταν που ο Γιώργος Θεοφάνους «τα πήρε στο κρανίο» και άρχισε να λέει σε έντονο ύφος: «Τώρα που σταμάτησαν να μαγειρεύουν δίπλα, (σ.σ. προφανώς εννοώντας κάποιο ριάλιτι μαγειρικής), νομίζω ότι όλο αυτό είναι μαγειρεμένο. Απόψε κάναμε θεματική βραδιά μιούζικαλ, που είναι το «γήπεδο» της Νίκη, είναι κάτι που το ξέρει πολύ καλά, καθώς αυτό είναι το αντικείμενο των σπουδών της. Αυτό έχει σπουδάσει η Νίκη και το ξέρουμε πολύ καλά. Εάν την επόμενη Παρασκευή, κάναμε θεματική βραδιά λαϊκό τραγούδι δεκαετίας 70, τι θα τραγουδούσες; Νομίζω ότι όλο αυτό είναι τύπου μαγειρεμένο, τύπου να κερδίσει η Νίκη, να πάει και στην Eurovision και αυτά τα πράγματα δεν μου αρέσουν καθόλου εμένα», δήλωσε σαφώς εννοώντας ότι η παίκτρια χρησιμοποίησε το αντικείμενο των σπουδών της, το μιούζικαλ, σε μία καίρια στιγμή για εκείνη, μόλις δηλαδή ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων για την Eurovision.

Υπολόγι��ε όμως χωρίς την Κατερίνα Γκαγκάκη. «Είσαι λάθος» του είπε, «γιατί η απόφαση της ΕΡΤ βγήκε πολύ μετά από την δική μας να διοργανώσουμε την συγκεκριμένη θεματική βραδιά. Δεν έχει καμία σχέση το ένα θέμα με το άλλο. Εμείς είπαμε ότι τα παιδιά θα τραγουδήσουν μιούζικαλ πολύ καιρό πριν και μετά ήλθε το θέμα της Eurovision», πρόσθεσε, σε έξαλλη κατάσταση.

«Το λέω για εσωτερική κατανάλωση, θεωρώντας ότι αυτό είναι άδικο για τα υπόλοιπα παιδιά που διαγωνίζονται εδώ», είπε καταλήγοντας ο Γ. Θεοφάνους, ενώ στην κουβέντα μπήκε και ο Σάκης. «Το λες για εσωτερική κατανάλωση μπροστά σε εκατομμύρια κόσμου; Πάντως αυτό που λες για εμένα δεν είχε καμία βάση», είπε ο Σάκης, επίσης φανερά εκνευρισμένος.

Το θέμα βέβαια είναι πολύ πιο απλό. Είναι απλώς ότι η νεαρή τραγουδίστρια ήταν καλή. ‘Η τουλάχιστον καλή για τα δεδομένα μία πολύ μικρής επίδοξης ποπ σταρ που τραγουδάει κομμάτια τύπου All that jazz. Στα αυτιά των απλών ακροατών, όπως είμαστε εμείς, ήταν καλή. Τώρα, εάν το ότι τραγούδησε καλά, ήταν λόγος για να βλέπουν κάποιοι… «φαντάσματα», τι να σας πούμε κι εμείς… Δεν ξέρουμε και πολλά από σενάρια φαντασίας…

Πρώτη ανάρτηση: 14/01/2011 23.05

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top